Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nők, miért nem igénylik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők, miért nem igénylik a szexet? 30éves vagyok és hát, hogy is mondjam , nincs barátnőm... Emberek nélkül én is csak egy senki vagyok.

Figyelt kérdés

A mai nők, miért nem igénylik a szexet?

Szerintem többségében a férfiak el vannak nyomva.

Sokkal több nőt látok, akik csak szórakoznak a férfiakkal.

Kigúnyolják a férfiakat, lealázzák és a szépségüket kihasználva lealacsonyítják őket.

Írjon rám, aki nem ilyen, de komolyan mondom, hogy a mai világban a legtöbb nő szétalázza a férfiakat.

Tisztelet a kivételnek, többségében a nők tehetnek erről?

Vagy csak az én ismerőseim között pont olyannal vagyok együttvéve, aki szétgyalázza a férfiakat?

Lányok? Nincs bennetek egy kis együttérzés?

2021. nov. 18. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem többségében a férfiak el vannak nyomva."

Mucibogár, az nem elnyomás, hogy szabad akarattal bíró emberek nem fekszenek le veled. Az az elnyomás, ha akaratuk ellenére rákényszeríted őket. Szerinted a világtörténelem során és jelenleg is melyik okozza a nagyobb problémát?

2021. nov. 19. 14:57
 42/80 anonim ***** válasza:
100%
Azt magyarázza meg valaki, hogy mire fel és hogyan kéne empátiát mutatnom? Szánalomszexszel?
2021. nov. 19. 15:33
 43/80 anonim ***** válasza:
4%
azért nem igénylik mert a legtöbben már 14 éves koruktól muráztak .. kiégnek 30 éves koruk előtt már..
2021. nov. 19. 15:36
 44/80 anonim ***** válasza:
100%

Hány nickről "szolidarítasz" saját magaddal? :D

Bár ahogy elnézem az állítólagos szimpatizánsaid pontszámát, mindnyájan egy személyben orbitális lúzerek vagytok!

2021. nov. 19. 16:18
 45/80 anonim ***** válasza:
100%
Mert többségük a férfiak óvszerhisztije miatt hormonális fogamzásgátlót használ, ami megöli a libidót.
2021. nov. 19. 17:14
 46/80 anonim ***** válasza:
100%

"És igen, büdös ribi a többségük"

"ellenkező esetben egy fél élet is kevés hogy szexhez juss valmelyiknél"

Nem érzed a logikai ellentmondást. 😂

2021. nov. 19. 19:50
 47/80 anonim ***** válasza:
0%
Ja, kihagytam hogy válogatós ribik bocs. Személyiségben igazából csak egy szűken meghatározott kör vonzó számukra: talpraesett, hangos, kedves, jó duma, szorgalmas, szórakoztat
2021. nov. 19. 20:17
 48/80 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne válogatnánk? Nem vágom. Miért kéne az összes jöttmenttel leállni?

Ti is válogatnátok ha lenne rá lehetőségetek.

2021. nov. 19. 20:24
 49/80 anonim ***** válasza:
4%
#49 nagyon ki van nyalva a seggetek de ez nem lesz mindig így
2021. nov. 19. 20:26
 50/80 anonim ***** válasza:
100%
50 dehogynem. Miért, mit akarsz csinálni a nemed életképes, vonzó, szexre alkalmas tagjaival? Kiheréled őket? Mert ők csajozni, szexelni, házasodni, szaporodni fognak amíg világ a világ. Nem fogja ezt soha megváltoztatni néhány százaléknyi lúzer.
2021. nov. 19. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!