Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maradnátok egy ilyen férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnátok egy ilyen férfival 40-es nőként?

Figyelt kérdés

Elváltam, jól megvagyunk a gyerekkel ketten. Van lakásom, autóm, normális állásom, nem szorulok anyagilag senkire. De vágyom egy párra, akivel harmonikusan, szeretetben tudjuk egymás társaságát élvezni, egymást építeni. Ismerkedéssel nem jók a tapasztalataim. Mindenki szexkapcsolatot keres vagy olyan csomagjai vannak, amit én nem vállalok be.

Lett egy párom, aki sok mindenben inspirál, sokat tanulok tőle, fejlődöm ebben a kapcsolatban. Viszont ő olyan, mint egy könyv üres lapokkal, amit most kell kezdeni írni. Fiatalabb nálam jóval, és tapasztalatlan. Nem volt még hosszabb kapcsolata, nincs még semmi egzisztenciája, a munka világában csak lézeng... Én anyagilag más szinten élek, nem luxusban, de tudok magunknak vásárolni dolgokat. Ő meg mint egy kamasz, soha semmire nincs pénze. Nem kér tőlem soha semmit, de mégis olyan, mintha a gyerekem lenne sok szempontból. Nem az van, hogy én vagyok a nő, és jön a férfi, beülök a kocsijába és elvisz egy étterembe pl, hanem rendszeresen főzök és megetetem őt. Ha ennék valahol valamit, az van, hogy vegyek magamnak nyugodtan, ő nem eszik semmit. Programot nekem kell kitalálnom, őt elvinnem. Saját költségét fizeti, tankolást én intézem mindig.

Ezek mellett viszont segít nekem, ha kell. Igyekszik a kedvemben járni. Elköteleződött mellettem, elfogadja, hogy én már nem akarok gyereket. Azt mondja, azon van, hogy egyenesbe jöjjön és majd összeköltözzünk. Vannak ilyen tervei. Érzem és látom az igyekezetét, de nem eléggé, szerintem van ebben sok cselekvés is de sok kifogás is. Pl keveset keres, de mégis jó neki ez a munkahely, mert sok előnye van. Rokonaim, szüleim nagyon kedvelik őt, gyerekeimmel normális. Egy gyerekem él már csak velem, vele gyakran távolságtartó, nem tudja kezelni a helyzetet, nem akar a pótapja lenni. A köztük lévő viszonyt is úgy érzem, terelgetnem kell, amit nyűgnek érzek, mintha két gyerekem között kellene simítgatnom a dolgokat.

Szeretem, de nem tudom, hogy álljak a körülményekhez. Szeretném élvezni az életet, kirándulni, hobbit kiélni, de az anyagiak miatt vele ez lehetetlen. Egy férfit szeretnék, nem egy gyereket. Vagy eltartom szinte, vagy csóróskodom vele együtt, legalább is jelenleg ez van.

Mellette maradnátok és támogatnátok abban, hogy felépítse az életét? És ha sok év múlva is ugyanitt tart majd?

Kérlek, segítsetek. Hogy állhatnék jól ehhez a dologhoz?

2021. nov. 17. 10:07
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Kicsit több mint egy éve vagyunk együtt.

Beszélünk is ezekről, alkalmazkodott már sokat és igyekszik a maga módján, mint egy fiatal sráctól telik kb.

40#, így van, ezt próbáltam érzékeltetni.

2021. nov. 17. 13:16
 42/50 anonim ***** válasza:
53%
Én vele maradnék, még mindig jobb mint egy trottyos 50 éves. 40n
2021. nov. 17. 13:32
 43/50 anonim ***** válasza:
28%

Hát konkrétan olyan mintha örökbe fogadtad volna és néha fajtalankodsz vele. 😅

Viccet félretéve ; szakíts vele. Ez a helyes út.

2021. nov. 17. 14:10
 44/50 anonim ***** válasza:
75%

Én biztos nem dobnám el.

Főleg egy ilyen választék mellett... eleve egy jóindulatú ember, annyira azért nem gyakori.

De tied a döntés: te tudod, hogy mit szeretnél, és ezért mit tudsz adni, vagy megoldani.

Ha viszont már régóta együtt vagytok, akkor arra készülj, hogy innen kezdve keveset fog változni.

Talán kicsit jobban beérik, egy kicsit önállóbb lesz...

ha elég sokat foglalkozol vele, talán keres jobb munkahelyet is.

De ez kemény munka lesz.

2021. nov. 17. 14:23
 45/50 anonim ***** válasza:
29%

41 éves vagyok,de eszem ágában nem lenne 28 évessel összejönni.Pedig jelentkező van.

Inkább korombeliekkel ismerkedek,persze ez sem garancia,de én szégyellném ha ilyen fiatal pasival látnának,egyértelmű mire hajt.

Ami nálatok megy annak semmi jövője,igazából elvan veled,de gondolj bele rápazarolod az éveidet ő még 10 év múlva is fiatalnak fog számítani,te 53 évesen kezdesz majd újra ismerkedni? Vagy mi lesz ha később gyereket akar?

Gyermekednek sem túl jó példa ez.

Most átmenetileg jó,de hosszabbra ne tervezz vele.

2021. nov. 17. 14:34
 46/50 anonim ***** válasza:
83%
Én a 40-es éveimben már nem akarnék egy, az útját kereső, tesze-tosza fiúcska "támasza" lenni.
2021. nov. 17. 14:35
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

",de én szégyellném ha ilyen fiatal pasival látnának,egyértelmű mire hajt."

Mit szégyellnél? Inkább dicsekedj a fiatal husival, ahogy a pasik szokták :D

2021. nov. 17. 19:55
 48/50 anonim ***** válasza:
37%
Vælaszthatsz hogy ez vagy egy gusztustalan 40-es, aki az első adandó alkalommal lecserél egy frissebb pipitér. Sőt minêl vénebb egy férfi, annàl fiatalabb nőt akar. Szóval megêri a 28 evéssel maradni, de ne tolj bele semmi energiát. Csak élvezd a testêt, a társaságát. Minden másra ott a barátnők.
2021. nov. 17. 20:07
 49/50 anonim ***** válasza:
47%

A kérdező ön és pasimentegető írásából és sok válaszból ítélve...sajna lassan azt kell mondjam, hogy az inceleknek igazuk van.

Te jó ég...ezt leírtam???

Mert ugye itt egy 40-es nő, gyerekkel, normális élettel, és nem egy normális, dolgozó, önfenntartásra képes férfit választ, legyen az 22-32-42-52 éves, hanem együtt van egy élősködő, csóró lúzerrel. Aki jól kefél, és jól néz ki.

2021. nov. 18. 10:00
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt az a kulcs, hogy neked ez így igazából nem jó, nem érzed komfortosan magad. Lehet, hogy azért, mert még nincs gyerekem és nem vagyok ennyi idős, de amíg nem akarja magát eltartatni velem az illető, és látom, hogy nem használ ki, én szívesen költök a páromra, hogy legyenek közös élményeink... de téged ez meg láthatóan baromira zavar. És ezzel nem azt mondom, hogy te érzed rosszul, mert mindenkinek mások az elvárásai, igényei, és ez így van rendjén.

Nem kell azért bentragadni egy kapcsolatban, mert ez legalább nem egy paraszt, mint az előző 3... azért nemcsak egy normálisan viselkedő, nem basáskodó férfi létezik a világon... és sztem az sem egy világvége, ha esetleg nem lesz utána más.

2021. nov. 19. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!