Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnátok egy ilyen férfival 40-es nőként?
Elváltam, jól megvagyunk a gyerekkel ketten. Van lakásom, autóm, normális állásom, nem szorulok anyagilag senkire. De vágyom egy párra, akivel harmonikusan, szeretetben tudjuk egymás társaságát élvezni, egymást építeni. Ismerkedéssel nem jók a tapasztalataim. Mindenki szexkapcsolatot keres vagy olyan csomagjai vannak, amit én nem vállalok be.
Lett egy párom, aki sok mindenben inspirál, sokat tanulok tőle, fejlődöm ebben a kapcsolatban. Viszont ő olyan, mint egy könyv üres lapokkal, amit most kell kezdeni írni. Fiatalabb nálam jóval, és tapasztalatlan. Nem volt még hosszabb kapcsolata, nincs még semmi egzisztenciája, a munka világában csak lézeng... Én anyagilag más szinten élek, nem luxusban, de tudok magunknak vásárolni dolgokat. Ő meg mint egy kamasz, soha semmire nincs pénze. Nem kér tőlem soha semmit, de mégis olyan, mintha a gyerekem lenne sok szempontból. Nem az van, hogy én vagyok a nő, és jön a férfi, beülök a kocsijába és elvisz egy étterembe pl, hanem rendszeresen főzök és megetetem őt. Ha ennék valahol valamit, az van, hogy vegyek magamnak nyugodtan, ő nem eszik semmit. Programot nekem kell kitalálnom, őt elvinnem. Saját költségét fizeti, tankolást én intézem mindig.
Ezek mellett viszont segít nekem, ha kell. Igyekszik a kedvemben járni. Elköteleződött mellettem, elfogadja, hogy én már nem akarok gyereket. Azt mondja, azon van, hogy egyenesbe jöjjön és majd összeköltözzünk. Vannak ilyen tervei. Érzem és látom az igyekezetét, de nem eléggé, szerintem van ebben sok cselekvés is de sok kifogás is. Pl keveset keres, de mégis jó neki ez a munkahely, mert sok előnye van. Rokonaim, szüleim nagyon kedvelik őt, gyerekeimmel normális. Egy gyerekem él már csak velem, vele gyakran távolságtartó, nem tudja kezelni a helyzetet, nem akar a pótapja lenni. A köztük lévő viszonyt is úgy érzem, terelgetnem kell, amit nyűgnek érzek, mintha két gyerekem között kellene simítgatnom a dolgokat.
Szeretem, de nem tudom, hogy álljak a körülményekhez. Szeretném élvezni az életet, kirándulni, hobbit kiélni, de az anyagiak miatt vele ez lehetetlen. Egy férfit szeretnék, nem egy gyereket. Vagy eltartom szinte, vagy csóróskodom vele együtt, legalább is jelenleg ez van.
Mellette maradnátok és támogatnátok abban, hogy felépítse az életét? És ha sok év múlva is ugyanitt tart majd?
Kérlek, segítsetek. Hogy állhatnék jól ehhez a dologhoz?

Én eleve nem kezdenék nálam jóval fiatalabb vagy idősebb pasival, mert teljesen más életszakaszban vagyunk mindketten.
Ugyan férjnél vagyok, de belegondoltam magam a helyzetedbe és én azt mondom, hogy ezt nem vállalnám be.
Megteremtettem egy életszínvonalat magamnak, amit egyedül is fenn tudok tartani ha esetleg rászorulnék és nem szeretnék belőle lejjebb adni.
Az meg, hogy terelgessem valakinek az életét...kösz, nem. Eleget terelgettem/terelgettük a sajátunkat, abból már kinőttem és nem szeretném újra.
Ettől függetlenül ha jól érzed magad vele és fejlődik a kapcsolat, akkor azt mondom oké, de nem úgy tűnik, mintha hosszútávon ez működne.

Most is felkelti más nők érdeklődését, vonzó külsőre.
Azzal nem számoltam, hogy a nálam idősebb férjem össze-vissza csal, hiba volt, tanultam belőle. Nem gondolom többé senkiről, hogy nem alakulhat úgy, hogy elhagy, de ez életkortól teljesen független.
Azt tapasztaltam, hogy ő nagyon igyekszik tisztességes lenni. Vigyáz, hogy ne használjon ki és korrekt maradjon minden helyzetben, amennyire tőle telik. Bár nyilván kényelmes ez így neki. Nekem pedig nyilván nem az.

Itt nem az a gond, hogy a pasid fiatalabb, mert majd 30 éves.
Itt az a gond, hogy a pasid egy csóró lúzer!!!
Lehet választanod 25 évest is, ha az dolgozik, és tesz azért, hogy előre lépjen. De egy 30 éves csóró minek? Gondolod, hogy ilyen "férfi" kép kell a gyerekednek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!