Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maradnátok egy ilyen férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnátok egy ilyen férfival 40-es nőként?

Figyelt kérdés

Elváltam, jól megvagyunk a gyerekkel ketten. Van lakásom, autóm, normális állásom, nem szorulok anyagilag senkire. De vágyom egy párra, akivel harmonikusan, szeretetben tudjuk egymás társaságát élvezni, egymást építeni. Ismerkedéssel nem jók a tapasztalataim. Mindenki szexkapcsolatot keres vagy olyan csomagjai vannak, amit én nem vállalok be.

Lett egy párom, aki sok mindenben inspirál, sokat tanulok tőle, fejlődöm ebben a kapcsolatban. Viszont ő olyan, mint egy könyv üres lapokkal, amit most kell kezdeni írni. Fiatalabb nálam jóval, és tapasztalatlan. Nem volt még hosszabb kapcsolata, nincs még semmi egzisztenciája, a munka világában csak lézeng... Én anyagilag más szinten élek, nem luxusban, de tudok magunknak vásárolni dolgokat. Ő meg mint egy kamasz, soha semmire nincs pénze. Nem kér tőlem soha semmit, de mégis olyan, mintha a gyerekem lenne sok szempontból. Nem az van, hogy én vagyok a nő, és jön a férfi, beülök a kocsijába és elvisz egy étterembe pl, hanem rendszeresen főzök és megetetem őt. Ha ennék valahol valamit, az van, hogy vegyek magamnak nyugodtan, ő nem eszik semmit. Programot nekem kell kitalálnom, őt elvinnem. Saját költségét fizeti, tankolást én intézem mindig.

Ezek mellett viszont segít nekem, ha kell. Igyekszik a kedvemben járni. Elköteleződött mellettem, elfogadja, hogy én már nem akarok gyereket. Azt mondja, azon van, hogy egyenesbe jöjjön és majd összeköltözzünk. Vannak ilyen tervei. Érzem és látom az igyekezetét, de nem eléggé, szerintem van ebben sok cselekvés is de sok kifogás is. Pl keveset keres, de mégis jó neki ez a munkahely, mert sok előnye van. Rokonaim, szüleim nagyon kedvelik őt, gyerekeimmel normális. Egy gyerekem él már csak velem, vele gyakran távolságtartó, nem tudja kezelni a helyzetet, nem akar a pótapja lenni. A köztük lévő viszonyt is úgy érzem, terelgetnem kell, amit nyűgnek érzek, mintha két gyerekem között kellene simítgatnom a dolgokat.

Szeretem, de nem tudom, hogy álljak a körülményekhez. Szeretném élvezni az életet, kirándulni, hobbit kiélni, de az anyagiak miatt vele ez lehetetlen. Egy férfit szeretnék, nem egy gyereket. Vagy eltartom szinte, vagy csóróskodom vele együtt, legalább is jelenleg ez van.

Mellette maradnátok és támogatnátok abban, hogy felépítse az életét? És ha sok év múlva is ugyanitt tart majd?

Kérlek, segítsetek. Hogy állhatnék jól ehhez a dologhoz?

2021. nov. 17. 10:07
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

A vázolt szitu miatt komolyan nem terveznék vele (nem a kora miatt).

Maradnék egy laza barátság extrákkal kapcsolatban vele, aztán majd alakul.

2021. nov. 17. 11:59
 32/50 anonim ***** válasza:

Hát... sok minden jót írtatok, de sok rosszat is.

Valahogy az az érzésem, mintha mindenki a maximumot akarná kicsavarni ebből a helyzetből a nő javára - a férfi meg találja fel magát, azt' boldoguljon.

Én viszont itt olyat látok, hogy a kérdező, idősebb nőként, gyerekkel - nem igazán talál magához való partnert.

Idáig olyanokat talált, akik egyértelműen rosszak voltak.

Most pedig egy olyat talált, akinek van sok jó tulajdonsága, amivel boldogok tudnak lenni - és mellette van sok olyan, amit még fejleszteni kéne, de nincsen olyan, ami kifejezetten rossz lenne.

Az eddigiekhez képest én ezt komoly előrelépésnek érezném.

Kérdező!

Azt kell eldöntened, hogy neked ez a helyzet egyértelműen jobb-e, mintha egyedül lennél.

Ezen kívül azt is, hogy ha maradsz vele, mennyit fektetsz a kapcsolatba. Egyáltalán nem kötelező például őt úgy nevelned vagy ellátnod, mintha a gyereked lenne. Annyira már van önálló, hogy maga vigye a saját életét.

Ez a férfi tényleg egy későn érő típus, és valóban fennáll az a veszély, hogy ha sikerül kinevelni, kelendő lesz.

A kérdés az, hogy megéri-e neked addig egy jó kapcsolat ezt?

Ja, és az is előfordulhat, hogy hűséges típus.

2021. nov. 17. 12:08
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ami miatt vele maradtam, az az, ahogy bánik velem. Az eddigi partnereim uraltak, tönkre tették az önbecsülésem."

Ez lehetseges. De erre nem az a megoldas, hogy egy toled fuggo embert valasztasz tarsadul. En amugy is a ket egymassal egyenerteku felkent ertelmezem a parkapcsolatokat, minden ettol elterore furcsan nezek. A parkereses nem egyszeru, de erdemes addig keresni, amig megtalalod azt, akivel megvan a szukseges osszhang. Fel a fejjel, masodszorra jobban valaszt az ember, de a munkat nem lehet megsporolni. Ha leadod a szintet, az vissza fog utni valahol. 15-os voltam.

2021. nov. 17. 12:09
 34/50 anonim ***** válasza:
50%

Nem ugyanott tart az életetek. Egyrészt. Másrészt gyereked mellé sem túl ideális. Én ezt az összeköltözés-dolgot csak áltatásnak látom, de jobban is jársz ha nem valósul meg. Nem működne a gyerek miatt, illetve rengeteg anyagi és háztartásbeli terhet róna rád. Lenne még egy felnőtt gyereked is. Ne tedd... elhiszem, hogy jó lenne egy társ magad mellé, de ő nem az.

Tarts ki és keress, várj. Eljön az, aki hozzád való, aki beültet az autójába és elvisz vacsorázni. Aki kijön a gyerekeddel.

Hasonló korú és egzisztenciájú vagyok mint te, egy gyerekkel. És találtam. Kétgyerekes elvált apa. Így nincs gond a gyerekekből sem, sőt.

Ne add lejjebb a jogos igényeidet.

2021. nov. 17. 12:16
 35/50 A kérdező kommentje:

Annyira hálás vagyok nektek, olyan sok szempontot írtatok. Köszönöm mindenkinek.

Ő a két véglet, sok szempontból éretlen, de sokban ő ad tanácsot, irányít férfias ügyekben, felfúr polcot, megjavít dolgokat a kocsimon stb. Van, hogy ő mos rám, ha nála vagyok és sokszor ő takarít nálam. Elintéz dolgokat akár a gyerekkel kapcsolatban is, bevásárol nekem stb...

Nem mentegetem, a fenti dolgok mellett viszont tényleg ezek is megvannak, nem csak nehézséget jelent.

Látom a hasonló helyzetben lévő barátnőimet, párkeresésben tragikus a helyzet. Szóval ragaszkodhatok én ilyen-olyan igényekhez. A hozzám korban illő ütőképes férfiak foglaltak vagy a huszonéveseket hajkurásszák.

2021. nov. 17. 12:34
 36/50 anonim ***** válasza:
0%

"...sokban ő ad tanácsot, irányít férfias ügyekben, felfúr polcot, megjavít dolgokat a kocsimon stb. Van, hogy ő mos rám, ha nála vagyok és sokszor ő takarít nálam. Elintéz dolgokat akár a gyerekkel kapcsolatban is, bevásárol nekem stb..."

Anyám is...mégsem élek vele.

2021. nov. 17. 12:50
 37/50 anonim ***** válasza:

Nekem meg apám is. Mégsem élek vele.

Nem csak a vénülő pasiknak jár fiatal pipi.

2021. nov. 17. 12:54
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Valaki kérdezte priviben, miért jó a laza barátság extrákkal a nőnek.

Mégis miért? Nincs kötöttség, felelősség vállalás, csak élvezi a fiatal pasiját.

2021. nov. 17. 12:57
 39/50 anonim ***** válasza:

Ja, még egy dolog:

mivel még a kapcsolat elején vagytok, érdemes lenne ezt megbeszélni vele is.

El kéne neki mondani, hogy mit szeretnél változtatni, mi zavar a legjobban. Megbeszélhetitek, hogy ebben ő tud-e, akar-e változni, és ha igen, azt hogyan lehet megoldani.

2021. nov. 17. 13:02
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Egy polcot fel tudnék fúrni én is vagy áthívnám valamelyik barátomat segíteni. A kocsit elvinném szerelőhöz, az otthonomat adott esetben a takarítónő is puccba vágná stb.

Ez mind tipikusan irányított feladat, de az önállóságot igénylő területeken nem igazán van topon, legalábbis ezt szűrtem le.

2021. nov. 17. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!