Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maradnátok egy ilyen férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnátok egy ilyen férfival 40-es nőként?

Figyelt kérdés

Elváltam, jól megvagyunk a gyerekkel ketten. Van lakásom, autóm, normális állásom, nem szorulok anyagilag senkire. De vágyom egy párra, akivel harmonikusan, szeretetben tudjuk egymás társaságát élvezni, egymást építeni. Ismerkedéssel nem jók a tapasztalataim. Mindenki szexkapcsolatot keres vagy olyan csomagjai vannak, amit én nem vállalok be.

Lett egy párom, aki sok mindenben inspirál, sokat tanulok tőle, fejlődöm ebben a kapcsolatban. Viszont ő olyan, mint egy könyv üres lapokkal, amit most kell kezdeni írni. Fiatalabb nálam jóval, és tapasztalatlan. Nem volt még hosszabb kapcsolata, nincs még semmi egzisztenciája, a munka világában csak lézeng... Én anyagilag más szinten élek, nem luxusban, de tudok magunknak vásárolni dolgokat. Ő meg mint egy kamasz, soha semmire nincs pénze. Nem kér tőlem soha semmit, de mégis olyan, mintha a gyerekem lenne sok szempontból. Nem az van, hogy én vagyok a nő, és jön a férfi, beülök a kocsijába és elvisz egy étterembe pl, hanem rendszeresen főzök és megetetem őt. Ha ennék valahol valamit, az van, hogy vegyek magamnak nyugodtan, ő nem eszik semmit. Programot nekem kell kitalálnom, őt elvinnem. Saját költségét fizeti, tankolást én intézem mindig.

Ezek mellett viszont segít nekem, ha kell. Igyekszik a kedvemben járni. Elköteleződött mellettem, elfogadja, hogy én már nem akarok gyereket. Azt mondja, azon van, hogy egyenesbe jöjjön és majd összeköltözzünk. Vannak ilyen tervei. Érzem és látom az igyekezetét, de nem eléggé, szerintem van ebben sok cselekvés is de sok kifogás is. Pl keveset keres, de mégis jó neki ez a munkahely, mert sok előnye van. Rokonaim, szüleim nagyon kedvelik őt, gyerekeimmel normális. Egy gyerekem él már csak velem, vele gyakran távolságtartó, nem tudja kezelni a helyzetet, nem akar a pótapja lenni. A köztük lévő viszonyt is úgy érzem, terelgetnem kell, amit nyűgnek érzek, mintha két gyerekem között kellene simítgatnom a dolgokat.

Szeretem, de nem tudom, hogy álljak a körülményekhez. Szeretném élvezni az életet, kirándulni, hobbit kiélni, de az anyagiak miatt vele ez lehetetlen. Egy férfit szeretnék, nem egy gyereket. Vagy eltartom szinte, vagy csóróskodom vele együtt, legalább is jelenleg ez van.

Mellette maradnátok és támogatnátok abban, hogy felépítse az életét? És ha sok év múlva is ugyanitt tart majd?

Kérlek, segítsetek. Hogy állhatnék jól ehhez a dologhoz?

2021. nov. 17. 10:07
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
36%

ÁLLJ!

Miről beszéltek itt, milyen korkülönbség?

2 felnőtt ember. A pali is 30 éves.

Csak sajna 30 évesen tart ott, mint egy normális pályakezdő 23-24 éves.

2021. nov. 17. 11:33
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el, Vele jobb vagy egyedül, és lépj.
2021. nov. 17. 11:35
 23/50 anonim ***** válasza:

28 éves korára "lézeng a munka világában", akkor tőle sokat ne várj

"Mellette maradnátok és támogatnátok abban, hogy felépítse az életét? És ha sok év múlva is ugyanitt tart majd?"

Ezt megtehted. Felépítheted őt, közben élvezheted a vele töltött időt, de arra számíts, hogy amikor ez megtörtént, szakítani fog veled.

Tehát lehet egy kölcsönösen előnyös barátság extrákkal felállás vele, de kapcsolat nem.

2021. nov. 17. 11:36
 24/50 anonim ***** válasza:
17%
De az egyik már öregszik (ráadásul a nő), a másik még fiatal. Pár év múlva úgyis lelép a fiatal srác, ha túl sok lesz a ránc. Az esetek 90 százalékában így van. Ismerősi körben is ez volt. Pasi 30,nő 43 mikor összejöttek, srác 7 évet húzott le, aztán talált egy magánál 14 évvel fiatalabb csajt, most is vele van. Ez ilyen.
2021. nov. 17. 11:37
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát. A válásom után nekem is volt dolgom huszonéves sráccal, de ő nem így állt a munkakérdéshez. Ez a fiú kicsit linkócinak tűnik... ha nm törekszik magától a többre, akkor ez hosszútávon inkább leépítő kapcsolat lesz, anyagilag mindenképpen. Így tényleg hatalmas gyerek, nem partner.

Neked a gyerekeidet kell támogatni az életük építésében. Ha ők már nem szorulnak rá, végre lehetsz újra te a középpont saját magadnak. Ne vegyél nyakadba egy örök gyereket.

2021. nov. 17. 11:42
 26/50 anonim ***** válasza:
Hoktbiztos hogy keresnék mellette mást.
2021. nov. 17. 11:43
 27/50 anonim ***** válasza:
49%

Az ilyenek, ha "ki is kupálod",nem fognak "hálábol" melletted maradni.

Felnott ffit vonzz be.

2021. nov. 17. 11:44
 28/50 anonim ***** válasza:

Kövezetek meg, de én azt érzem a Kérdező leírásából és hozzászólásaiból, hogy kilépne a kapcsolatból, de kis megerősítésre van szüksége.

Nos! Lehet jó, szimpatikus, de mint írtad is, nem nagyon igyekszik változtatni jelenlegi helyzetén. 28 évesen egy férfit nem kellene irányítgatni, terelgetni, mert az ilyenek anyuka kedvencei. Neki önálló gondoltainak, terveinek kellenének lennie. Olyanoknak, amit meg is akar valósítani. De így, hogy csak mennek a napok, de lényegében semmi nem történik, feltételezem már hosszú idő óta!?

Nagy valószínűséggel majd szeretne saját gyereket is és előbb vagy utóbb ilyen nő után néz. Tudom, most minden jó és minden boldogság, de pár év múlva ő lépni fog.

Ha talán csak pár év lenne köztetek, akkor talán!

Nem magam szeretném fényezni, de én 50 évesen értem el azt, amit a Kérdező 40-en, hogy meg van minden és azt csinálok, amit akarok.

2021. nov. 17. 11:47
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként amit a 18-as ír, nem hülyeség. Sok férfi pont így csinál a nőkkel, miért ne csinálhatná ezt egy nő is. Elvégre ingyen szex, rajongás stb., cserébe neked nem sokat kell beleadnod. Aztán ha jön egy kellemes, jól szituált korodbeli pasas, azzal elsétálsz, ezt a gyereket meg kirakod. Miért is ne... Egyre vigyázz, ha lehet, ne ess tőle teherbe. Az 40 fölött amúgy se ajánlatos.
2021. nov. 17. 11:56
 30/50 anonim ***** válasza:
91%
29.-nél a pont!
2021. nov. 17. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!