Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnátok ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok ezzel a férfival?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve élek párkapcsolatban, voltak jobb és rosszabb pillanataink, ezzel nincs is baj, nem lehet mindig minden szép és jó.

Viszont az én párom sajnos egyáltalán nem romantikus, vagy törődő személyiség, ebből fakadóan sokszor teszek megjegyzéseket, hogy hiányolom az összebújást, spontán öleléseket, csókot stb. Mindig próbál változtatni ami kb 2 napig tart aztán abba marad.

Szexuálisan sokszor nincs kedvem vele összebújni, mert nem megy a "szexelünk?" kérdésre a spontán felizgulás, és ha ezt megmondom neki megsértődik és engem állít be aszexuális kielégíthetetlen szarnak.. Sokszor nem szól hozzám ilyenek miatt, én állandóan papolok hogy ez így nem jó beszéljünk a gondról, oldjuk meg, de nem változnak a dolgok. Sokszor mondja meg mit szabad nekem meg mit nem, pl ha háziállatról van szó az egyértelműen tilos, nem engedi. Buli régebben mikor még akartam volna járni, meg lehetett nem nagyon volt megengedve mert féltékenykedés ment napokig. Állandó duzzogás van mikor mi miatt és ettől úgy érzem mindig mindent szarul csinálok. Sokszor beszél velem csúnyán, mindig meg is jegyzem neki, hogy mindenkivel olyan szépen normálisan tud beszélni, de velem csak indulatosan hangosan és lekezelően tud. Ti mit tennétek a helyemben? Hogy lehet ezeken változtatni? Már sokmindent megpróbáltam maradandó megoldást még sajnos nem találtam 😔

A véleményetek leírása során azt is vegyétek figyelembe, hogy én sose hunyászkodok meg, nem hagyom magam és egyből megmondom ha valami nem tetszik, csupán kevés eredménnyel járnak ezek a megnyilvánulások.😅

Köszönöm előre is a segítséget!

2021. márc. 23. 21:11
 1/9 Savlekotő ***** válasza:
90%

Szülj neki,főnyeremény,ha egyáltalán megengedi a gyereket. Remélem érzed az iróniát. Miért van ma ennyi buta nő... :(

70F

2021. márc. 23. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy bírtad ki vele 6 évig, próbál irányítani és korlátozni téged, nem túl gyengéd, nem romantikus, pedig te igényled ezt. Próbáltál vele beszélni, hogy változzon, de 6 év alatt ha valaki nem változik, akkor soha nem fog.

Menekülj, amíg tudsz, nehogy egy gyerek véletlenül örökké hozzá láncoljon. Ennél sokkal normálisabb pasik is léteznek, keress valakit akivel kölcsönösen meg tudjátok adni egymásnak amire vágytok.

Sok sikert!

2021. márc. 23. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt részletezed a negatív tulajdonságait.

A szemébe mondod a problémáidat, ő meg konkrétan tojik a véleményedre és a szükségleteidre.

Korlátoz.

Bunkón viselkedik.

Szerinte parancsra fel kell tudnod izgulni, mert az csak úgy megy.

Szerinted ezek után vele maradj???

Te is tudod a választ.

Senkit sem tudsz megváltoztatni. Mindenki saját elhatározásból változhat, és akkor is emberfeletti kitartás kell hozzá. Ő még csak nem is szeretne változni. Te magadért vagy felelős, más emberért nem lehetsz az, hacsak nem a gyerekedről van szó. Gyereked viszont ne tőle legyen, kérlek.

2021. márc. 23. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ilyen férfival? soha....
2021. márc. 23. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már azt se nagyon értem hogy hogy jöttél vele össze. Komolyan ő volt a legjobb ajánlat? Hány jelentkezőből? Ki volt a többi jelölt? Az SS?
2021. márc. 23. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban ideális kapcsolat a gyerekvállaláshoz.
2021. márc. 23. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én rosszul vagyok az olyan férfiaktól, akikben semmi romantika nincs, nem lehet velük bújni. Nem arra gondolok, hogy legyek nyálas vagy ilyesmi, de azért könyörgöm, nem egy körfűrésszel akarok együtt élni, hanem egy érző emberrel, aki képes kommunikálni a szeretetét.

Magyarán ja: kuka.

2021. márc. 23. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. És valami f@szfej-billogot is süttetnék a homlokára, hogy mások elkerülhessék.

Neked meg lehet, hogy régen ment a "nem hagyom magam", de a sztoridat olvasva azért ezt átértékelném. Légy megint olyan, aki nem hagyja magát! De előbb a városából is tűnj el, ne rólad olvassuk legközelebb, hogy másodfokon felmentették a bántalmazóját elgázoló nőt...

2021. márc. 24. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Te mit csináltál 6 évig?
2021. márc. 24. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!