Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nő vagyok, mégis újral szerelemnek induló horrorba csöppentem, leminuszoltam az ónértékelésem. Évek óta vergődök tarskereséssel, rendre szemeteket fogok ki.Tudnatok ajanlani egy igazán jo pszichológusz Tatabányan?
Az a gond, hogy nem lősz elég magasra és csak az értéketelen senkiket fogod ki.
Neked egy ilyen férfi kell, mint ő:
A pszichológus abból, amit mondasz, rá tud vezetni arra, láttatni tudja, milyen megoldások léteznek, utat tud mutatni, terápiát tud végezni.
Felismerheti azokat a lelki visszatérő mechanizmusokat, viselkedésmintázatokat, amelyek azt eredményezik, hogy párkapcsolataid kudarccal végződnek.
Ha sokszor ismétlődnek dolgok az életedben (szemét embert vonzol be, vagy mindig hasonló történik, esetleg nem tudsz kiállni önmagadért, vagy bármi), nagyon jól jöhet a pszichológus segítsége.
Erre gondolok en is. De! valszinúleg nem tudom bevallalni.
Sztk alapon pedig....?! oda se figyeltek.
Tegnap voltam poszternél, mert depire regota szedek gyoszert. O is csak magamamra hagy, keressek jo pszlogust. Aki ennyire magara van utalva, az nehezen tud kutató munkat végezni, aminek 20!?ezer/óra lenne az ára a semmiért.
A depi gyogyszerek nagy fogyasztója vagyok a hozzászokás miatt. De a ropke kapcsolat konkretan NEM ezert szúnt meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!