Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nő vagyok, mégis újral szerelemnek induló horrorba csöppentem, leminuszoltam az ónértékelésem. Évek óta vergődök tarskereséssel, rendre szemeteket fogok ki.Tudnatok ajanlani egy igazán jo pszichológusz Tatabányan?
Figyelt kérdés
SOS2021. nov. 15. 23:32
11/13 anonim válasza:
Lehet találni 6000 Ft/óra áron is.
12/13 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, mert nulla az emberismeretem, és szar az önértékelésem?! mert biztosan egy lúzer vagyok
2021. nov. 21. 19:11
13/13 anonim válasza:
Nem vagy az, a lelki problémákat érdemes megoldani, önismeretet szerezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!