Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a blackpill, bluepill, redpill?
Mit buktam le?
Jézusom, itt mindenki megőrült?
Annyiszor leírtam már hogy tényleg el kéne mentenem a szövegét, és akkor csak beillesztve tudnám közölni.
De most inkább tényleg menj a google-re és keresd ki egy magyar szó beszúrásával, akkor biztosan kiad egy-két magyar nyelvű leírást is.
"A fekete pirula a következőkre utalhat:
Blackpill , Swansea külvárosi területe, Wales
A fekete pirula ideológia , fatalista hiedelmek halmaza
Black Pill Red Pill , egy ausztrál lemezkiadó
Black Pilled , a Smile Empty Soul amerikai rockegyüttes kiterjesztett lejátszású zenei albuma"
Ezt innen fordítottma. Tényleg könyörögni kell? A nemtom hány kötözködő válasz helyett, ha 1 vki leírja, már vége lenne a kérdésnek
Jó legyen, megtaláltam!
3 féle irányzat van az incel ideológiának:
- A bluepill aki álomvilágban élve elhiszi azokat a mantrákat amiket nők szoktak mantrázni a férfiaknak tanács címen. Ők hisznek benne hogy egy szép napon majd megtalálja az igaz szerelmét akkor is ha soha esélye sem volt erre.
- A redpill a törtető, akik a PUA doktrínák szerint próbálja az esélyeit maximálni, és már nem hiszi el a hazugságokat amikkel a nők etetnék őt. Hisznek benne hogy majd kemény munkával eléri céljait ami a szex vagy a párkapcsolat is lehet.
- A blackpill (nem bleckpill!) a feladó, aki már nem látja értelmét a nőkért való küzdelemnek, mert abban hisz hogy a siker eleve elrendeltett, az ember külső és/vagy belső jegyei eleve meghatározzák a nők terén való sikerességedet amin alig tudsz változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!