Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim. Ti hogyan álltok az abortusz kérdéshez? Mondjuk ismerkedés elején,ha kiderül a nőről hogy már átesett rajta.

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 18:13
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

#40 öhm… nyiss ki egy biosz könyvet, és az első kérdéseidre választ kapnál.

Azért nem abortálnak “csettintésre” (bár van, ahol igen, pl USA egyes államai), mert a magzat fejlődik. Tudod, beszéltünk a neuronokról, az agyról, meg a fájdalomközpontról. Na azok is ki fejlődnek a harmadik trimeszterre. Es minél később abortálnak az a nőre is nagyobb kockázatot jelent. 30. Hétnél meg már jó eséllyel életben tudják tartani a magzatot, születés után, babát.

Ezek tényleg nem mennek magadtól?

Bár a kérdésekre való válasz megint kimaradt 😂

De ki szerint és mi alapján bűn? A biblia alapján? Én minek tartsam be a szabályait ateistaként? De tényleg. Miért bűn? Én abban nem kételkedhetek, csak ha “birka” vagyok? 😂😂 vicces, hogy ezt tényként kijelented, de közben meg fenntartod a jogot, hogy kételkedj, ha meg más teszi a te “tényeiddel” akkor máris “fajta” lettem 😂😂 de hogy lehetnek amúgy tényeid? Ha mindenben kételkedsz? Mire alapozva mondasz ki ilyeneket? (A későbbiekre, hátha tanulsz belőle, nem érdemes olyan érvet használni, amit a saját adott érvvel önmagát meg lehet cáfolni, ha visszafordítod)

Olvastam az állatfarmot, a bibliádat is, biosz és anatómia és élettan könyveket is. Jóval tájékozottabb vagyok a témában, ez már rég kiderült. Kár, hogy vannak emberek, akik szemében a tájékozottság hülyeség 😂😂 szánalmas.

Tényleg ajánlanék bioszkonyveket, szerintem a 7. Osztályossal elég kezdeni, de ha biztosra akarsz menni, akkor mehet a másodikos is. És nem azért, hogy elhidd. Hanem hogy tudd, hogy miben is kételkedsz.

2022. nov. 30. 18:15
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem érdekel hogy hogy állnak a férfiak az abortusz kérdéséhez mivel semmi közük hozzá. És még mielőtt elkezdődne a férfihisztéria, a második gyerekem születik nemsokára.

Nem világos az sem hogy derülne ki az ismerkedéskor az ab. Aki ilyet kérdez azt a bunkót mindenki elhajtja akkor is ha nem volt abortusza. Ha meg volt, majd biztos egy ilyen tolakodó s.ggfejnek ad lehetőséget arra hogy ítélkezzen felette 🤦

2022. nov. 30. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!