Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim. Ti hogyan álltok az abortusz kérdéshez? Mondjuk ismerkedés elején,ha kiderül a nőről hogy már átesett rajta.
#21: Csak a pharmatexre fogják, mert azt ciki lenne bevallani abortusz előtt, hogy az összes védekezés annyi volt, elmormolt egy imát és ivott egy pohár hideg vizet. Meg nem dísznek van hozzá a használati utasítás!
Minden terhességem 1-2 hónapon belül összejött, szóval termékenységi problémánk nincs. De eddig bármivel is védekeztünk, a pharmatexet beleértve, egyszer se lett baba. Elhiszem, hogy védekezés mellett is lehet valaki terhes, de nem olyan sokan, mint ahányan abortuszra mennek. Sokkal több az, aki egyszerűen csak felelőtlen.
23-as, mert meg kell büntetni azt, aki felelőtlenül szexel. Vagyis a nőt, aki felelőtlenül szexel. Hogy a gyerek hova kerül? Tök mindegy, a cédának meg kell tanulnia a leckét.
/s
Kedves 25-ös, a harmadik lombik után, miután végre sikerült teherbe esnem, már egy hónapja feküdtem benn a SOTE-n, de végül el kellett venni a babámat, mert ha nem, nem csak ő, én is meghalok. Nem volt választásom, az orvosi protokoll is azt írja elő, hogy ha választani kell, az anya életét kell megmenteni. Komolyan az arcomba mondanád, hogy nem tekintesz nőnek, komoly kapcsolatra alkalmatlan vagyok és minden kapcsolatot megszakítanál velem?
Lassan 20 éve történt, már nem vagyok szülőképes korban. Ha ismerkedéskor rákérdeznének, nem titkolnám el, de őszintén, úgy érzem, aki ezért elítél, az nem nagy veszteség, hiszen azzal én magam is aligha vágynék bármilyen kapcsolatra.
#30 vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy nem érted a bioszt 😂😂
Az egy napos csecsemő fenn tudja tartani az életfunkcióit. Tudod mik azok? Szívverés, kiválasztás, emésztés, lélegzés, stb. Magyarán, ha beteszed a kiságyba, nem hal meg magától. Egy 12 hetes embrió képtelen önállóan életfunkciókat fenntartani. Mivel nincsenek is olyanjai. Ha szeretnéd, szívesen elmagyarázom a 7. osztályos bioszt
"Az abortusz igenis gyilkossag"
Igen, mint ahogyan egy legyet, vagy szúnyogot lecsapni is az, esetleg egérfogókat felállítani, hogy elkapja a rágcsálókat.
De attól még megtesszük, nem?
Ráadásul a magzat ennyi idősen, mikor abortálják, még nem érez fájdalmat. Ellentétben az általam felsorolt élőlényekkel.
Aki ezeken fennakad, a szememben puhány, ennyi...
De ha ennyire a lelketeken viselitek, akkor tesztek is valamit?
Ha valóban az ártatlan életek érdekelnének titeket, akkor ugyanolyan véresszájjal követelnétek az állami gondozottak helyzetének javítását, a családon belüli erőszak elleni radikális lépéseket, a nehéz helyzetben lévő családok segítését, az egészségügy javítását, az oktatás fejlesztését, ott önkénteskednétek családoknál, adományokat gyűjtenétek, pelenkákat, tápszert, stb.
De nem ezt látjuk. Csak a szátok jár, hogy jajj, gyilkosság.
Akkora a demokracia, hogy a valaszomat is leszedtek mert leirtam az igazsagokat:
Az abortusz gyilkossag.
29
Aki meg így gondolja, puhány...egy legyet azért le tudsz csapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!