Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ismerkednétek olyan nővel, aki a társkeresős kiemelt fotóján flegmán néz és felmutatja a középső ujját?
Az egyik népszerű társkereső oldalon találtam egy ilyet. Ez az egy fotója van. Nemtörődöm arcot vág és jó alaposan "bemutat" a középső ujjával, kvázi azt üzenve, hogy mindenki bekaphajta. Szerintem nem a nőiesség mintaképe az ilyen csaj, node kinek mi...
Nektek bejön egy ilyen bemutatkozó? Nem gondoljátok, hogy nem épp a legelőnyösebb ily módon, ilyen képpel társat keresni? Vagy pont hogy bukni kéne rá, mert biztos vagány csajszi?
Hány éves?
Én ilyen fotókat kb. 14 évesen csináltam, persze nem társkeresőre, de kb. abban az életkorban gondoltam azt, hogy "menő" a flegmázás.
27/N
Nem ismerkednék.
Ennyi erővel a pasik is mondhatják, hogy azért küldtek péniszes képet magukról, hogy a lány megismerje a másik oldalukat is mégpedig, hogy ők mennyire normális, intelligens és szerethető emberek. :D
Szerintem ez ciki, nem nőies. De ő ilyen vagány csaj. Gondolja ő.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!