Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel ismerkednétek közelebbről? Ki lehet hosszabb távon is megbízható, akivel rendes család is lehetünk?
Elváltam több éve, van gyermekem is. Kezd hiányozni egy társ. 2 férfi is érdeklődik irántam, de még csak beszélgetésig jutottunk. Nem szeretnék több vasat tartani a tűzben. Szerintetek kiben bízhatok jobban?
1.: elvált, egy gyermek, pár évvel fiatalabb nálam, komoly, szorgalmas, családcentrikus, de néha úgy érzem, hogy a mondandómban keresi a hibát, hátha hazudok, talán kicsit féltékeny, mert a felesége megcsalta. Keveset mosolyog, amitől nem tudom az igazi érzéseit.
2. gyermektelen, szorgalmas, családcentrikus,jószándékú, kissé félénk, zavarba tud jönni idegenek előtt, de később már megbátorodik, ha megismeri a másikat. A kapcsolatban nem ő lenne aki a nadrágot viselné, mert szerintem sokszor engedne a másik félnek.
Kivel ismerkednétek inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!