Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok ahhoz, ha az, akivel ismerkedtek egy nagyon triviális dologról még csak nem is hallott?
39.
Ez nem érdeke senkinek, hogy az embereket ne lehessen majd átvágni. Ki van találva ez a rendszer. Miből élne meg utána a sok csaló biztosító és a kizárólag osztalékokból élő részvényesek családja?
"még ugyanúgy átb_sznak a biztosítónál"
Ez nem az iskola feladata. Ezt anyádtól, apádtól kéne megtanulnod, meg magadtól rájönni.
43.
Ehhez bűnözői lelkület kell, ami nem mindenkinek van és persze bűnözői, "ügyeskedő" családi háttér, ami szintén nem.
Nyilván attól függ, mi az, de mondjuk annyira nem érdekel.
Sok területen értelmes vagyok, de vannak olyan dolgok, amikből szégyellnivalóan buta vagyok (mert nem érdekel, vagy mert anno suliban megtanultam és soha többé nem gondoltam utána rá).
Én pl találkoztam olyan lánnyal, aki nem tudta, hogy kell borítékot címezni. Ez nekem először nagyon abszurd volt, aztán rájöttem, hogy valószínűleg nem tanították már neki, és a mai digitális világban a büdös életben nem kellett még levelet küldenie 19 évesen. Szóval meg tudtam érteni.
Szerintem ez olyan dolog, hogy nem kell tudni. Úgy értem, nem tudni, hogy Érd hol van, nem olyan dolog, ami gátolja abban, hogy ellássa a mindennapi teendőit. Akkor lesz ez gáz, ha Érdre kell mennie valamiért, és a térképet sem tudja használni, hogy megkeresse.
Egyébként ezt szokták felhozni példának is az oktatás minősítésekor: hogy általában csak magolni kell, tudni hol van Érd, nem pedig megkeresni, ha szükséges. Tudni, hogy hogyan kell információt szerezni szerintem fontosabb, mint tárolni az információt.
46: Ma azt sem nagyon kell tudni. Legtöbb tapasztalt sofőr is gps-el navigál telefonon vagy egyéb készüléken.
De egyetértek az utolsó mondattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!