Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok ahhoz, ha az, akivel ismerkedtek egy nagyon triviális dologról még csak nem is hallott?
Volt nekem is egy sraccal hasonlo de mas.
Minden szoborra mrg stb racsodálkozott mint akinek nem lenne temaja, en már kiakadtam hogy bakker itt szulettel itt elsz erre olyan vagy mint egy turista.
Minden emberrel ill randin lehet beszelgetni mindenkinek van mondanivaloja elete hobbija, ő meg olyan szobirrol akart ertekezni ami mellett elmentunk már trillioszor az rletunk soran.
De ő egy irdatlan mulya incel srac amugy. Olyan szintu csőlátása van hogy hihetetlen. Mint aki masik bolygon el. Se temaja nincs se egy vicces élménye haverokkal vagy nőkről, hanem a temaja egy szobor
31.
Ma is tanultunk valamit, Kyle. Az incelség biztos jele, ha valaki a szobrokról akar beszélgetni, gáz dolog a szobrokat még csak észrevenni is. Helyette nem árt felkészülni 1-2 máshonnan kiollózott kamu-történettel a múltból, amit úgysem ellenőriz senki, de legalább vicces, ha sajátként adod elő.
Ha egyéb ilyen eset nem fordult elő, nem írnám le rögtön az illetőt.
Sajnos nekem volt ezzel kapcsolatban negatív tapasztalatom, sorra derültek ki olyan dolgok az illetőről, amik egy alsó tagozatos gyerekeknek is szégyenére váltak volna, nem hogy neki... Mondjuk őt úgy rugdalták át az iskolán, ami látszott rajta, mert baromi nehéz felfogással rendelkezett, illetve rendelkezik, illetve olyan dolgokkal nincs tisztában, hogy ötszáz gramm az fél kiló.
A mai oktatás rákfenéje, hogy mindent tudni kell. Nem. Az ember agya nem arra való, hogy könyveket magoljon be. Az agy arra való, hogy a nyitott könyvekben összefüggéseket tudjon keresni.
Pont a minap láttam egy videót amiben egy amerikai hapsi részletezi, hogy bemagoltatják a 19 amerikai elnök nevét a gyerekekkel, miközben kb. megkérdik Sirit és felsorolja. Ehelyett az életben fontosabb, hétköznapokhoz közel állóbb és főként gyakorlatiasabb dolgokat kellene tanítani, mert attól ha tudsz idézni néhány sor verset Petőfitől, még ugyanúgy átb_sznak a biztosítónál. Alapjaiban kellene átalakítani az oktatási rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!