Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok ahhoz, ha az, akivel ismerkedtek egy nagyon triviális dologról még csak nem is hallott?
10-es, nem arról van szó, hogy Érd világváros lenne, de azért a Bp. agglomerációs települések közül az egyik legismertebb, szóval...
Kérdező, ha összeállsz vele, akkor két év múlva majd jön a gyk. kérdés, "Hogy lehet együtt élni buta emberrel?"
És jön a válasz, hogy "Előbb kellett volna gondolkodni."
Én jóval cikibbnek gondolom azt, amikor valaki nem lát tovább a saját szakterületénél.
Az is ciki, hogy ezt egy pedagógus végzettségűnek magyarázni kell, de nincs olyan, hogy valami egyetemes értelemben véve triviális lenne. Ne legyenek illúzióid, lehetne találni olyan szakterületet, aminek a triviális dolgait meg Te nem tudnád.
Ami pedig az én hozzáállásomat illeti:
1. Nem azt gondolom problémának, ha valaki egy lexikális ismeretet nem tud. Sőt, nem is az a baj, ha őt ez nem is érdekli. Az z igazi probléma, amikor valaki képtelen információkat befogadni, illteve legalább ugyanilyen probléma, amikor valaki érzés alapján nyilvánít egy információt helyesnek, vagy hamisnak.
2. Azt is lényegesebbnek tartom, hogy az ember képes legyen gondolkodni. Egy olyan világban, amikor nagyüzemi mértékben próbálnak minket - akár törvényes, akár törvénytelen módon - átverni, ez kulcsfontosságú lenne.
3. Mindezek mellett nekem egy párkapcsolatban nem az a lényeges, hogy az én szakterületemen alapvetőnek számító ismereteket a kiszemeltem betéve tudja, hanem az, hogy mennyire tudunk egymás társaiként viselkedni.
27.
Azért ez annyira nem vicces, 8-12 éves gyerekként ezt belehet nézni a hasonló hangzás miatt. Csak pont ettől különbözik egymástól a hülye meg a később művelt, hogy utóbbi megtanulja egy hibázás után és utána már tudni fogja, a hülye viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!