Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól értem, hogy ezek szerint nincs esélyem normális férfira?
de hogy is írhatja le magát. 35 még fiatal.
25 vagyok és 37 éves profival voltam együtt lehet nem ide tartozik de leírtam.
Az a baj, hogy nagyon a korodra fókuszálsz, pedig inkább az élethelyzeted, ami taszíthatja a nem legalja pasikat. Van egy gyereked, ami mondjuk ki, nagy hátrány. Nem lehetetlen épkézláb pasit kifogni így sem, de mivel a gyerekes nőkre kicsi a kereslet, így nagyobb a verseny is. Csúnya igazság, de a gyereket lehet ellensúlyozni azzal, ha nagy vágyat gerjesztesz a pasikban, ahhoz viszont úgy kell hordanod magad. Ha formás vagy, csinos, nőiesen öltözködsz, az nagy előny, a túlsúly viszont az első két tulajdonságot kilövi. Turbózd fel a külsőd, azzal már közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy 10 helyett 30 pasi vegyen észre, közülük pedig nagyobb eséllyel kerül majd ki normális.
Megértem, hogy egyedülálló anyaként nehéz formában tartania magát az embernek, de az ismerkedés és szexuális vágy esetében ez nem számít. A gyerek sok boldogságot ad, más téren viszont nehezebbé teszi az életet, ez az ár a sok jóért.
Ne keseredj el!
Incel vagyok, elég sokat gyk-zom és alig láttam ilyesmit hangoztatni.
Egy-két incel hangoztatott hasonlót, de még akkor sem azt hogy 35 vagy akár 40 felett eláshatod magadat.
Sokkal nehezebb az biztos, de egy valamirevaló 40 feletti nő nem lesz egyből esélytelen mert nem huszonéves
Ez egy téves állítás, és nem kifejezetten incel szöveg
Én 46 leszek de van párom ellenben látom a körülöttem lévő eseményeket. 36 éves nem öreg, az én párom is nem sokára ennyi lesz, ellenben ismerőseim nem igazan akarnak már 40 körül felette családot. Sőt mondok jobbat, teli vannak rigolyaval, elozo kapcsolatból hozott problémákkal.
Emellé meg jön az hozzá hogy a 26-30 éves nők is ugyanúgy ismerkedni akarnak viccesek aranyosak cukik pont jók arra amire kell. Játszani.
De fogsz találni jó pasit, csak úgye aki jó az már le van stoppolva.
Nem kell elasd magad. A 40 az uj 20!
Irány a randivonal. 20tól 55éves korig ismerek 5 párt(10embert) aki ott találta meg a férjét. Ők is el voltak keseredve mégis összejött nekik. Az,hogy alja férfiak nem létezik, csupán számodra nem vonzó,de ez érthető.
Még fiatal vagy,hogy feladd. Sőtt! Ismerek egy 47éves nőt aki egy 35éves focistával jött össze. Már 3éve boldogan élnek!
"47éves nőt aki egy 35éves focistával jött össze"
Ezt mondom. A nők ma bármit megkaphatnak 40 évesen is.
2#, blackpilled incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!