Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól értem, hogy ezek szerint nincs esélyem normális férfira?
35?
Fruska vagy még!
Én még egy jól karbantartott 60 évesre is rámozdulnék, 45 éves férfiként.
Gondolkozz már logikusan! Aki korban hozzád való, a nagy többség ebben a korban már foglalt, családos. De ha megismered is most álmaid férfiját, mire oda juttok, hogy családalapítás, gyerekvállalás, leszel vagy 40 éves. Ezt egy olyan férfi, aki még családalapítás előtt áll, át fogja gondolni.
Vagy körülötted hemzsegnek az elvált 40-45 éves férfiak? Én nem ismerek egyet se. Aki ebben a korban szabad, az nagy eséllyel meleg vagy annyira nem vonzó, hogy azért maradt egyedül vagy mentálisan taszítja a nőket.
Nem arról van szó, hogy ne lehetnél vonzó vagy gyönyörű ennyi évesen. Én 40 évesen voltam a legszebb az egész életemben, mert akkorra értem nővé. Olyan feltűnést keltettem a férfiak körében, nem is értettem, temetésen képes volt valaki teljesen belém habarodni, érted, se smink, se szép ruha, nagyon rossz passzban voltam, mégis körülrajongott, flörtölni kezdett, nagyon lovagiasan körbeudvarolt, de volt olyan is, aki amikor a kislányommal bevásároltam és összefutottunk (felületes ismertség volt évek óta), reménykedve megkérdezte, hogy együtt vagyok-e még az apjával. Sorolhatnám abból az időszakból...És mire mentem vele? Szétdúlhattam volna egy családot, elszedhettem volna egy-két gyerek apukáját. Lehettem szeretője olyan pasinak, aki élettársa van és akit nem is szerettem, még ki is túrhattam volna a nőt a helyéről, ha meg nem undorodok az egésztől hamar. Ja, és a pasi 90%-ban impotens volt 50 évesen. Fiatalabb srácok célpontja lettem, mert remek szexkapcsolat alany lehetnék, hiszen velem már nem kell és nem is lehet családot alapítani, egyértelmű szexkapcsolat a cél. Amikor végre találkoztam valakivel, aki 36 évesen még független és még vonzódni is tudnék hozzá, nagy eséllyel nem impotens és senkit nem csalna meg velem, arról mint derült égből a villámcsapás kiderült, hogy nem is annyira a nőket szereti.
Jó, célzottan biztos lehet találni társkeresőn megfelelő embert, aki nem akar gyereket, nem házas, stb...de én azt szeretem, ha a vonzalom magától ébred fel és nem azért, mert kerestem a vonzalomhoz egy alanyt.
A #13-as leírta a kegyetlen valóságot.
Lassan 34 éves férfiként sem egyszerű. Én is nemrég lettem "szingli", mit látok? A 26 éves vagy fiatalabb nők/lányok többsége számára neten láthatatlan "papa" vagyok, nézhetek ki akárhogy, ha ott van a kor kiírva...
A 27-31 korosztály szingli része pedig 95%-ban hulladék: proli, szénné tetovált, ronda, dagadt, igénytelen, van besikerült gyerek stb. A normális 5%-ra pedig óriási a verseny.
A 32+ éves "maradék" korosztály pedig a fentiek mellett azért is necces, mert ha 3 év múlva gyerekvállalásra kerülne a sor, akkor már az anya életkora miatt lehet is menni genetikai tanácsadásra...
Kíváncsiságból a Tinderen szétnéztem a 34-38as korosztályban és meglepő dolgot láttam: külsőre több a vállalható nő, mint 25-30 között (15% vs. 5%), viszont nagyon szét van nyílva az olló. Mert kb. vannak a szexi pumák, akik egy 25 évest is lealáznak külsőre, és vannak a lefingott, 15-20 évvel idősebbnek tűnő, dagi, kockafejű vénasszonyok és Kasszás Erzsik.
Ha képes vagy elfogadni, hogy már nem tudsz a legfelső polcról válogatni, minden további nélkül lehet normális párkapcsolatod.
"maximum a legalja férfiakból válogathat."
Ti valamiért csak a végletekben tudtok gondolkodni.
"Na, úgy tűnik nem az incel fiúk hanem maguk a nők gondolják ezt. :)"
valamiért ezen a fórumon divat azt hinni a kényelmetlen igazságokról is, hogy csak az incelek agymenése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!