Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól értem, hogy ezek szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól értem, hogy ezek szerint nincs esélyem normális férfira?

Figyelt kérdés
Jó rég olvasgatom a GyK-t és egyre jobban frusztrál, hogy a többség (?) véleménye szerint 35 felett egy nő öreg és maximum a legalja férfiakból válogathat. 37 éves vagyok, 1,5 éve ért véget egy nagyon hosszú kapcsolatom a volt párom alkohol- és gyógyszerfüggősége miatt. Hogy látjátok, mennyire megalapozott, amiről itt sokan írnak? Leírhatja magát egy nő 35 felett? Vagy ha nem, milyen tulajdonságok "ellensúlyozzák" a korát? Én leginkább a 40-45 évesek között keresgélnék, nem elzárkózva a picit idősebbektől sem. Nem azt várom, hogy nyugtassatok meg, hogy "nem is vagy olyan öreg", mert tisztában vagyok azzal, hogy közeleg a B-oldal. Férfiak, néztetek már meg komolyabban (!) korombeli nőt? Mit tudott?

2021. nov. 5. 21:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
86%

"Leírhatja magát egy nő 35 felett?"

Ezt csak az itteni szűz incel fiúcskák szokták hangoztatni..

2021. nov. 5. 21:52
 2/31 A kérdező kommentje:
Ők elég sokan lehetnek.
2021. nov. 5. 21:53
 3/31 anonim ***** válasza:
49%
Van gyereked?
2021. nov. 5. 21:56
 4/31 anonim ***** válasza:
94%

"Ezt csak az itteni szűz incel fiúcskák szokták hangoztatni.."

de az incelek közül se szokta mindenki mondani, pl. én nem értek egyet

incel/F

5/31 anonim ***** válasza:
90%

Nincsenek sokan, csak nagyon hangosak..de a kérdésre válaszolva.

35 évesen még nem kell elásnod magad, ha keresel előbb utóbb biztosan fogsz találni valakit. :)

6/31 Noren1989 ***** válasza:
92%

Csinos 50es nőt is megnézek. Minden munkanapomon, mikor bennvan.

Mit tud: szimpatikus kisugàrzàs, mindig nőies és kifinomult viselkedés, attomszimpatikus hang.

2021. nov. 5. 21:58
 7/31 Noren1989 ***** válasza:
86%
Jaigen, én nem vagyok normàlis, szóval a véleményem nem feltétlen reprezens!
2021. nov. 5. 22:01
 8/31 anonim ***** válasza:
60%

Külsőleg: ne hízz el és legyen ápolt a külsőd. Jó ha nem öltözöl úgy mint a saját nagymamád.

Belsőleg: nyitott, vidám, mosolygós, kedves, nőies legyél, legalábbis számomra ezek a tulajdonságok fontosak.

Nem hiszem hogy ezek megugorhatatlan akadályok és a kérdésedre a válaszom: van esélyed, komoly esélyed van számodra vonzó férfit találni.

2021. nov. 5. 22:04
 9/31 anonim ***** válasza:
92%
Pont telibe sz.. rnám, hogy ki mit gondol. Te érezd jól magad, onnan egy lépés az elégedettség. A boldogságot direkt nem írtam, arról már letettem én is harmincöt évesen. Nem régen vágták a fejemhez, hogy túl lelkes vagyok. Illetve most azt is, hogy túlságosan szeretek. Ezek után kicsit letört a lelkesedésem. Van kapcsolatom, de tulajdonképpen én vagyok az, aki egy illúzióba szerelmes, ezt pedig a másik fél úgy érzem sokszor, képtelen viszonozni.
2021. nov. 5. 22:04
 10/31 anonim ***** válasza:
87%

Elég szomorú, hogy ezen az oldalon olyan férfiak akik életükben nem láttak még közelről nőt így képesek elbizonytalanítani valakit.

Hogyne lenne esélyed normális férfire...

2021. nov. 5. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!