Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy nő saját bevallása szerint nem néz magába, ha több olyan férfi is akadt már, akinek csak szexre felelne meg?
Sok ilyen nő van, tőlük jön a "minden férfi ugyanolyan szemétláda és csak szexet akar" szöveg
Ne foglalkozz vele
Igen, normális.
Ha beledöglötök, akkor sem fogom magamban keresni a hibát, mert néhány gyökérnek csak szexre kellettem volna.
2-esnek van igaza.
Én is azt hittem, hogy van az a nőtípus, akit csak szexre akarnak a pasik és meg is érdemli, mert biztos úgy öltözködik, kipakolja a melleit, stb.
Aztán rájöttem, hogy ezt inkább az élethelyzet hozza.
Ahogy a 2-es is írta, gyereke van, vagy már 40 feletti és családot már nem vele akarnak alapítani (nem is tudnak esetleg), stb.
Aki fiatal és mindig csak szexre kell, ott lehetnek más okok is.
De van amikor az élethelyzet hozza.
Én 40 éves koromig soha nem találkoztam azzal, hogy valakinek csak szexre kellettem volna. Utána viszont ez lett az általános.
Hááát, ne haragudj, de nem fogok olyat gondolni, hogy "úúúú lehet egy kis fruska voltam, nem csoda, hogy nem akartak tőlem semmit, csak szexet". :D Felőlem megölhet a fajtád, akkor sem.
Külön nevetséges, hogy 8 éve van párom, és úgy írsz ilyeneket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!