Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy nő saját bevallása szerint nem néz magába, ha több olyan férfi is akadt már, akinek csak szexre felelne meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem az a helyzet, hogy szexkapcsolatot keres a férfi, hanem kifejezetten az adott nő nem tud neki többet nyújtani és csak szexre tudná elviselni.2021. júl. 4. 16:23
11/31 A kérdező kommentje:
Aha. Attól hogy találtál "párt" oké szerinted hogy más férfiakat úgy kezelsz mintha senkik lennének és úgy teszel mintha az elhangzott mondataik nem léteznének? Komolyan ekkora a pofád?
2021. júl. 4. 16:46
12/31 anonim válasza:
Te mikor nézel magadba? :) Mondjuk nem ártana a következő kérdésed előtt.
13/31 anonim válasza:
11
Igen, teljesen oké. Így van, ők nekem senkik, és nem számít a véleményük semmit.
14/31 anonim válasza:
De ezt egy adott nő esetében honnan lehetne tudni, hogy az adott nő csak szexre kell neki, de amúgy kész lenne egy komoly kapcsolatra? inkább az a gyakori, hogy neki csak szex kell, de bekamuzza a nőnek, hogy komoly kapcsolat kell neki, mert úgy nagyobb eséllyel tud megdönteni egy nőt, aki nem prosti és ingyen odaadja magát neki.
15/31 anonim válasza:
Idézőjelbe teszi a párt, sírok:D Ugyan nem nekem címezted ezt, de én is megmondom, hogy egy senki vagy:D
16/31 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy nő nem csak szexet akar?
17/31 anonim válasza:
A gyakori mindig eléggé szar volt. De egy ideje a kérdés értelmetlen, értelmezhetetlen, és tele van nyelvtani, és elírási hibákkal. Nincsenek ékezetek, írásjelek, egybeírva
amit külön kell, stb.. Nincsenek feltüntetve a nemek, a kor, és sajnálják a kérdést részletesen megfogalmazni sajnálják az időt, és a karaktereket. És még nem beszéltem a "megdugnád XY-t?" ahol XY egy neves művész, közszereplő, családanya, feleség, aki kérdezi, az pedig egy névtelen kis szar, taknyos, pöcs! Így egyre kevesebb kedvem van idejönni. Ha indokolatlan trágárságot akarok jelenteni, visszadobja, hogy ez már régi kérdés, így maradhat a mocskolódás!
18/31 anonim válasza:
17-es az incel kérdéseket sosem törlik.
19/31 anonim válasza:
Nem nézek magamba,mert én sem akartam mást a legtöbbtől.Van férjem,és lehetne még legalább kettő férfi,aki komolyan gondolná velem.Úgyhogy a sok idióta véleménye nem érdekel.
20/31 A kérdező kommentje:
Simán lehet, hogy ti vagytok buták, felszínesek, értéktelenek, ribizlik, és jogosan kaptátok, csak az egó miatt nem látjátok be.
2021. júl. 4. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!