Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy nő saját bevallása szerint nem néz magába, ha több olyan férfi is akadt már, akinek csak szexre felelne meg?
Mucika, magyarázd már el, miért másabb a pasi egy alkalmi n
kapcsolatban. Öt miért nem szidod, ribizlized, stb?
Szánalmas vagy.
Nekem nőként volt dolgom olyan pasival akitől csak szexet akartam, kapcsolatot nem.
Ugye neki is magába kellett volna néznie? Vagy csak a nőknek?
"Simán lehet, hogy ti vagytok buták, felszínesek, értéktelenek, ribizlik, és jogosan kaptátok, csak az egó miatt nem látjátok be."
Nem, szerintem nem lehet.
Még mindog sz_arok rájuk, emberszámba sem veszem őket.
Együtt vagyok a párommal 8 éve, szeretem, sose csaltam meg, alkalmas vagyok párkapcsolatra, szeretve vagyok. Akárhogy erőlködsz, nem fogok azoknak a szavára adni, aki NAGY EGÓVAL kitalálta, hogy ő majd megmondja a tutit, hogy én mire vagyok való. Csak az ő sara, nem az enyém.
28
Ha így lenne, akkor miért kellenék csomó másik férfinak komolyra, köztük a páromnak is 8 éve? Valamint tudom magamról tényszerűen, hogy sok téma érdekel, nemcsak hiszem magamról, mert ez nem hit kérdése, egyszerűen tudom, hogy nemcsak a ruhaboltok érdekelnek.
Szemét mocsok a fajtátok, az a helyzet. Nektek kellene magatoknak nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!