Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi rossz minőségű férfi mostanában?
Manapság nem lehet normális férfit találni.
Nincsenek nagy elvárásaim de egy szakadt auto meg a mamahotal 30 évesen nagyon kevés.
Elköteleződni nem akarnak, csak szex kéne lehetőleg nálam.
Miért van ez?
30n privit nem kérek köszi.
71 hümm hát ha kifizetsz egy cselédet akkor annyit gamelsz amennyit akarsz.
🙃
Ez tipikusan az a kérdés, hogy adott egy ember aki találkozott X számú olyan férfiakkal akik neki nem jöttek be tehát = elkönyvel mindenki mást is olyannak amilyenek azok az emberek voltak.
Elképzelhető, hogy nehéz megfelelő partnert találni azonban bogaram ha itt kivont kardal elkezded sztereotipizálni a férfiakat úgy komplett, az nem fog megoldani semmit.
Sikerült ezt megérteni ?
76#
Zseniális
Kérdező!
Én nem vagyok még 30, kocsim sincsen éppen, és szex sem kéne tőled. Jó leszek neked?
Írj privit azt nyomassuk az ismerkedést!🤣🤣🤣
30-as férfi vagyok. Van házam, kocsim, jó fizum. Főzök, mosok, takarítok, ha kell megszerelek sok mindent, ház körüli teendőkkel is foglalkozom. Nem vagyok játékfüggő, értelmes hobbijaim vannak. Gyereket egyenlőre nem szeretnék és most nincs senkim. Te mit tudsz nyújtani kérdező?
Mert evvel a stílussal örülj hogy egyáltalán szóba áll veled bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!