Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi rossz minőségű férfi mostanában?
Manapság nem lehet normális férfit találni.
Nincsenek nagy elvárásaim de egy szakadt auto meg a mamahotal 30 évesen nagyon kevés.
Elköteleződni nem akarnak, csak szex kéne lehetőleg nálam.
Miért van ez?
30n privit nem kérek köszi.
Nőként azt gondolom, nem attól lesz egy férfi "rossz minőségű", hogy gagyi autója van, hanem attól, hogy álló nap kamu kérdéseket meg baromságokat ír ki a gyakorira, és nőnek adja ki magát, de nagyon gagyi színvonalon.
Gyúrjál még rá erre haver, mert ez nagyon ócskára sikeredett.
Így nőként én is azt tudom mondani, hogy amelyik férfi nem lakik a szüleitől külön 27-30 éves korára, nem sportol , nem keres egy 500 ezret se és nincs egy hétköznapi autója az nem életrevaló. Ilyenekkel nem lehet jövőt tervezni. Csak vannak de minek ?
28/N
Kérdező. Ha troll vagy: Hahahahahahaha! 😆😆😆😆😆 Nevettünk, bosszankodtunk, hagyj holnapra is! ^^
Ha viszont tényleg ilyen világtalan vagy, és a kérdésed komoly: Úgy gondolom, neked nincsen jogod semmit sem számonkérni. Azt, hogy a kis csapdádba nem megy bele normális férfi, azt főleg nem. Ahhoz főleg nincsen közöd, hogy ki miért lakik hol. De tudod mit? Elmondom a saját sztorimat. Év elején ért véget egy kapcsolatom - konkrétan mindent elvesztettem (közös ház, közös élet). "Bocsi", hogy nem egy albérletbe mentem vissza, hanem a szülői házba! Cs*szd meg! Majd nem a te mércéddel mérem magam (és ezt nem csak én gondolom így).
"Csak vannak de minek ?"
És te mi a fenének vagy?
Az a legviccesebb az ilyen kérdésekben hogy a kérdező soha nem mondja azt hogy neki milye van puniján kívül.
Keressen 500 E-1 M / hó. Nézzen ki jól, legyen diplomás, beszéljen nyelvet, jó családbol.... Mentse napi 3x a világot. Legyen ö a James Bond ok.
És mégis mit kap cserébe ? Nem mellesleg ez a férfiak úgy 5%-a.
És az EU 2.-3. legszegényebb országáról beszélünk. Az emberek többsége 2-300 E kőrül keres.
"8. Saját lakásom van megyeszékhelyen önerőből mellé 300ftos fizetés és saját autó"
Ez a nők kb 25%-ára is érvényes. Lakás 20-25 M, autó suzuki swift mondjuk 5 M, 300 E fizu, kb az emberek 70%-a ennyit keres. Ez csak egy átlag. 60-70%-nak ugyanez megvan. Bocs cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!