Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi rossz minőségű férfi mostanában?
Figyelt kérdés
Manapság nem lehet normális férfit találni.
Nincsenek nagy elvárásaim de egy szakadt auto meg a mamahotal 30 évesen nagyon kevés.
Elköteleződni nem akarnak, csak szex kéne lehetőleg nálam.
Miért van ez?
30n privit nem kérek köszi.
2021. nov. 5. 17:08
51/78 A kérdező kommentje:
50. Nem de pláne nem könnyű ha nem is akarják.
Jó a mamahotel meg a videojáték felnőni meg nem akarnak.
2021. nov. 6. 16:41
52/78 anonim válasza:
És mi a helyzet azokkal akik nem ilyenek?
53/78 A kérdező kommentje:
52. Egyre kevesebben vannak, ráadásul aki ilyen az általában foglat.
2021. nov. 6. 16:44
54/78 anonim válasza:
És ha valakinek így jó hogy videójátékozik meg szüleivel az miért baj? Lehet hogy jobb emberek mint te aki meg szakadt kocsija van az már selejt igaz?
55/78 A kérdező kommentje:
54. Nekem abban mi a buli hogy az anya helyet én látom el?
2021. nov. 6. 16:50
56/78 anonim válasza:
Én pl pont nem ez a videojatekozos fajta vagyoky mégis szingli, mert belenyúltam a szarba elég rendesen. Úgy gondolom, hogy ez mindig két emberen múlik, és a nevelés nagyon fontos. Mármint otthon gyerekkorában kit hogyan mire neveltek.
57/78 anonim válasza:
55# egyszerűen nem jösz össze vele és kész találj olyat aki az igényeidnek megfelel.
58/78 A kérdező kommentje:
56. Aki a seprűt nem találja meg magától az nekem nem kell. Lehet bármilyen jó ember nem fogok az anyukája lenni, bocs de ez van.
2021. nov. 6. 16:53
59/78 anonim válasza:
Kedves kérdező örülj neki hogy neked van kocsid,lakásod meg egy király életed gondolom jól nézel ki bármikor találhatnál egy olyan pasit akit keresel!
60/78 anonim válasza:
Ha ezek a férfiak általában foglaltak akkor vannak nők, akik meg tudják őket szerezni.
Kérdezhetnéd azt is, hogy ők mit tudnak, amit te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!