Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi rossz minőségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi rossz minőségű férfi mostanában?

Figyelt kérdés

Manapság nem lehet normális férfit találni.

Nincsenek nagy elvárásaim de egy szakadt auto meg a mamahotal 30 évesen nagyon kevés.

Elköteleződni nem akarnak, csak szex kéne lehetőleg nálam.

Miért van ez?

30n privit nem kérek köszi.

2021. nov. 5. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:
60. Én nem mondtam hogy én tökéletes vagyok csak azt hogy nem akarok senki cselédje lenni.
2021. nov. 6. 18:25
 62/78 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy reális gondolat, hát akkor keress másmilyen pasit.
2021. nov. 6. 19:05
 63/78 anonim ***** válasza:
100%

44-de hogy pitizés az ha kedves normális valaki.

Az sem az ha megköszöni.

Sőt egy férfi/társ legyen tényleg társ végezzen házi munkát stb. ha nem tud főzni meg lehet tanulni pl egy paprikás krumpli nem nehéz vagy akár egy spagetti.

Inkább arra gondoltam hogy adott egy jó nő és a férfinak teljesen meg kell változnia. Meg össze kell tenni két kezét hogy van neki.

2021. nov. 7. 08:48
 64/78 anonim ***** válasza:
67%

44- a szakadt autó meg hát istenem nem lehet mindenki lölő

egyrészt egyet értek veled más részt nem.

Én már feladtam egyébként az ismerkedést,inkább eljárok prostizni

ha fejlesztem magam azt csak saját magam miatt.

Igazából ha lenne egy normális nő akinek még be is jönnék lehet már ő sem kellene úgy is lenne valami amiben kompromisszum kellene.

2021. nov. 7. 08:51
 65/78 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
61: Időközben elolvastam, hogy "mire is gondol a költő". Csak azért érdekes... Nem értem, hogy eközött a cseléd-dolog, a szakadt kocsi, meg a mamahotel között mi az összefüggés. Mert baromira nem következik egyik a másikból. :D Az oké, hogy vannak nagyon életképtelen emberkék, akik aztán tényleg mindent lesz*rnak. De nem mindenki egyforma. Miért baj, ha az embernek van valami hobbija - ha az nem megy a minőségi idő, meg a kötekességek rovására? Nekem ez magas...
2021. nov. 7. 10:57
 66/78 A kérdező kommentje:

65. Pl azért baj mert elvárná hogy hordjam elé a kaját.

Hazajön 4kor 11ig számítógép aztán alvás, másnap ugyan ez.

Ha kérdezem hogy nem segítené e akkor az a válasz hogy nő vagy a te dolgod.

2021. nov. 7. 11:09
 67/78 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de sokan nem ilyenek. Oké, hogy kifogtál pár ilyen nemnormális barmot - a baráti körömben van nem egy, nem kettő gamer. Egyik sem ilyen. Mindnek ismerem a barátnőjét - egyik-másik helyen a csaj a nagyobb kocka... 😆😆😆😆 Ja, és külön laknak otthonról. :))) Nem tudom, hol ismerkedtél meg ilyen nyomorékokkal, de nem éppen a legjobb hely volt. Nem probléma: Belefutunk mindannyian ilyenekbe.

Ne a frusztrációid vezessenek, ha kapcsolatot szeretnél. A túl szigorú szűrőkkel csak magadat szivatod.

2021. nov. 7. 11:16
 68/78 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező akkor olyat keres aki nem várja el hogy vidd a kaját nagyot változott a világ talán még 50 éve is vitte az asszony az urának a kaját persze nem azt mondom hogy ez a helyes tehát a lényeg ismerkedj hátha találsz olyat aki megfelelő a számodra.
2021. nov. 7. 11:18
 69/78 anonim ***** válasza:
17%
Neked van lakásod? Honnan, miből? NAV látott már?
2021. nov. 7. 18:59
 70/78 anonim ***** válasza:
69%

Hát inkább videójátékozom életem nyomorult végéig, semmint hogy egy percig is foglalkozzak olyan lekezelő emberkékkel mint a kérdező.

Tehát nem kell aggódnod kérdező, azok a pasasok akik neked jutnának, tökéletesen le fognak tojni téged (ha egy kicsit is megismertek téged) és nem kell velük foglalkozzál

Úgy érzem a boldogság az olyan nőktől a legtávolabb van mint te.

Inkább a magány, és akkor már a game (merthogy a game és a mamahoteles szánalom az okozata, és nem az oka az ember helyzetének)

2021. nov. 7. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!