Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi rossz minőségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi rossz minőségű férfi mostanában?

Figyelt kérdés

Manapság nem lehet normális férfit találni.

Nincsenek nagy elvárásaim de egy szakadt auto meg a mamahotal 30 évesen nagyon kevés.

Elköteleződni nem akarnak, csak szex kéne lehetőleg nálam.

Miért van ez?

30n privit nem kérek köszi.

2021. nov. 5. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
93%

Soha nem értetem azt hogy ha egy fórumra fejőn rinyálni a 2 frusztrált csoport.

A nincsenek sehol normális pasik nők, meg a nincs nő férfitöbblet van incelek.

Az igy most mit old meg ?

2021. nov. 5. 21:33
 42/78 peca1000 ***** válasza:
33%

Mamahotelesként anno ócska fizuval és autóval is levartam a csajokat. Elmentem hozzájuk, és ment a szex.

Így volt kényelmes :)

Most is az asszonyhoz költöztem már sok éve.

És hány volt csajomhoz költözhetnék.

2021. nov. 5. 21:35
 43/78 anonim ***** válasza:
0%

"Ha MO-n vannak rossz férfiak akkor menj lakni egy Iszlám országba."

Európában a férfiak a sereghajtók között vannak, ami a hagyományo, hímsovi szerepeket illeti. Feudális, középkori felfogásúak nagyon sokan.

2021. nov. 5. 21:57
 44/78 anonim ***** válasza:
69%

a gyárból így kerülnek ki.én azt nem értem miért nem prostiznak az ilyenek akkor. a fenének kell megalázni magukat ilyen nőkkel papucsként szolgaként élni csak azért hogy egy évben max egyszer megdugjanak valami rozzant tyúkot. vagy ha jó nő akkor sem értem.

A prosti a legjobbak.Vagy vannak maszturbátorok azok is tök jók inkább mint pitizni 1-1 nőnek a semmiért.

Nem a normális párkapcsolatot és a normális nőket támadom csak úgy mondom mielőtt rám támadnának még a józan emberek is.

2021. nov. 6. 07:09
 45/78 A kérdező kommentje:

44. Hát ha az neked pitizés hogy kedves vagy a szerelmedhez akkor neked tényleg nem való a párkapcsolat.

Főzőn, mosson, takarítson, és még egy köszönöm szépent se kaphat mert az pitizés vagy hogy képzeled ezt?

2021. nov. 6. 15:49
 46/78 anonim ***** válasza:
55%

45#

Figyu kérdező! Aki a férfiakat "rossz minőségű"-nek írja le, az jobban járna ha kussolna.

Mert te még egy kedvellek!-et sem érdemelnél meg! Nemhogy kapcsolatot

2021. nov. 6. 16:08
 47/78 A kérdező kommentje:
46. Mama pici fia fáj az igazság?
2021. nov. 6. 16:10
 48/78 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság amit én kimondok csak neked fájhat

Neked miféle igazságod van?

2021. nov. 6. 16:28
 49/78 A kérdező kommentje:

48. Pl hogy a mai férfiak nem akarnak önállósodni, jó nekik a mamahotel.

Vagy hogy nem csinálnak házi munkát mindent a szájukba kell rágni a gyereket csak megcsinálják foglalkozni nem akarnak velük.

2021. nov. 6. 16:32
 50/78 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező miért ma olyan könnyű pl saját lakást vagy házat venni?
2021. nov. 6. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!