Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek! Gyerekes sírdogálás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek! Gyerekes sírdogálás helyett miért nem mentetek meg valakit?

Figyelt kérdés
Azt akartam először kérdezni, hogy miért nem vesztek igénybe profi szolgáltatást hogy letudjátok a szüzességet? De tovább gondolva, elmehetnétek Nyugatra, kimenteni a magyar lányokat az emberkereskedőktől... na?

2021. nov. 3. 22:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

10

Teljesen tisztában vannak vele, de mivel szerintem nőgyűlölők ezért ellene vannak.

2021. nov. 4. 00:18
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagyok ugyan incel, de sokáig éltem hasonló mentalitásban (az hozott ki belőle, hogy rájöttem, hogy torzult a személyiségem, amiről nagyrészt nem tehetek, másrészt lett olyan jó csaj barátnőm, hogy engem is meglepett, és akkor rájöttem, hogy létezik olyan, hogy vonzónak tart engem nő.)

Nem nagyon értem, hogy ezeknek az inceleket provokáló, gúnyoló kérdéseknek mi a céljuk, de az az állapot, amiben ők vannak, ettől nem fog változni. Az incelség szerintem egy énvédő mechanizmus. Arról szól, hogy sok tapasztalatuk van arról, hogy ők nem felelnek meg nőknek (mert visszautasításokat kaptak), amiből vagy az következik, hogy rosszul csinálnak valamit, vagy az, hogy eredendően nem kellenek a nőknek, mert mondjuk csúnyák, vagy az, hogy a nők szemétládák és nem magukban kell keresni a hibát. Azért az utóbbit választja az egójuk, mert azzal az opcióval nem tud mit kezdeni, ha eredendően nem kellenek a nőknek - mert ez azt jelentené, hogy az egyik legalapvetőbb igényük kielégítésére nincs eszközük, ami egyenes út a depresszióhoz meg még lejjebb -, a másik opciót meg, hogy valamit rosszul csinálnak egyszerűen nehéz meglátni, nem kis részben azért, mert a nők valóban irracionálisan viselkednek és nem következetesek abban, amit mondanak és abban, amit tesznek. Ezzel nem felmenteni akarom az inceleket, hanem azt mondom, hogy ha nincs valami férfias minta előttük, és csak nőkre hagyatkoznak abban, hogy milyennek kell lenniük a nőkkel, akkor tényleg nem lesz sikerélményük. A nők ugyanis nem azt teszik általában, amit mondanak, nem ismerik igazán a saját működésüket. Erre mondják, hogy ha halat akarsz fogni, akkor a halászt kérdezd, ne a halat. Szóval az incelek félretájékozódnak, aztán egyre frusztráltabbak lesznek. Ehhez még hozzájön a sok inger, a közösségi média, a sok boldogsággal teli kapcsolat, ami mindenhonnan ömlik rájuk. Meg hát valljuk be, a nőket tényleg nem valami könnyű meghódítani manapság. Még a nem incel férfiak is gyakran szerepzavarba kerülnek, mert nem nagyon lehet tudni, hogy ma már mikor vagyok férfias, és mikor elnyomó patriarcha.

Szóval ezek a kérdések a hangulatkeltésen kívül nem sokra jók. Az inceleket nem hozza közelebb a megoldáshoz, mert az egójuk védi magát. Megoldás nekik az lenne, ha visszajelzést kapnának másoktól és sikerélmény érné őket, lehetőleg közösségben.

2021. nov. 4. 00:57
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Én 24 éves vagyok, és egyenlőre még sajnos nem jött össze egy párkapcsolat. Hogy őszinte legyek, nekem az lenne a legnagyobb segítség ha nem lenne előítélet az ilyen emberekkel szemben, hanem csak semlegesen állnának hozzá. (A nem szélsőségesen nőgyűlölő fajtákra gondolok.)

Nekem csak annyi kéne a sikeres párkapcsolat szerzéshez hogy elkezdjek dolgozni (folyamatban, eddig egyetemista voltam), és fejlesszem a stílusomat a kinézetemmel együtt, amit a jelenlegi anyagi hátteremmel nem tudok kivitelezni.

Még annyit hozzá teszek hogy szerintem nem azzal van probléma hogy valaki szűz, hanem hiányzik az a szeretet és elfogadás ami az ilyen kapcsolatokkal (jó esetben) jár, ezért azt javasolni hogy kurvázzanak teljesen abszurd ötlet lenne.

2021. nov. 4. 01:55
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Két sérült embert összerakni. Nagyon jó ötlet. Oh, wait...
2021. nov. 4. 06:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#12: Köszi, kb. szökőévente lehet itt olvasni ennyire összeszedett, normális és főleg segítőkész választ. Ilyen kellene nagyon sok.

Kérdező:

1: A legtöbb sikertelen férfinak nem az a baja, hogy ne tudná elveszteni a szüzességét. Erre valóban van "fizetős szolgáltatás", 10-20, vagy extrémebb esetben 50 ezer forintot nem nagy dolog előkeríteni. De akár elmehet egy ismeretlen szórakozóhelyre is és össze tud szedni egy olyan lányt, aki láthatóan nem túl népszerű, de még épp hogy tetszik neki annyira, hogy a szex beleférjen. Ezekkel az a baj, hogy az ilyen férfiaknál ez nem opció. Ők azt tanulták otthon, hogy a lányokat, nőket nem szabad kihasználni, így nem is akarják. Ők a "tökéletes" nőt keresik, akivel a megfelelő összhang megléte esetén tudnak majd szexelni. Ironikus, de éppen az okozza a sikertelenségüket, ami elvileg pozitív tulajdonság a nők szemében. Ahogy a 12-es írta, "ha halat akarsz fogni, akkor a halászt kérdezd, ne a halat".

2: Ezt mégis hogy?:) Az addig lúzernek beállított Pisti egyik reggel felébred, hirtelen tökössé válik és elkezdi kutatni, hogy a környékükről hány lány tűnt el. Talál egyet aki nagyon megtetszik neki, amerikai filmhősöket megszégyenítő hosszas nyomozómunkával kideríti, hogy hova vitték a lányt, majd Rambóként ráront a csúnya emberkereskedőkre, kiszabadítja a lányt (na meg vele még 2-3 tucat másikat is), majd a lemenő napfényben kézen fogva romantikusan elindulnak hazafelé és boldogan élnek, míg meg nem halnak?:)

2021. nov. 4. 10:13
 16/20 A kérdező kommentje:

A 12 jó hosszút írt, és igyekezett is, de sajnos már ott bukik a dolog, hogy gúnyolódásnak vette a kérdést.

A másik baki pedig, hogy azt sugallja, hogy a férfiaknak nem kéne nőkre hagyatkozniuk, a sikeres csajozásban tanácsok szintjén se.

A harmadik, hogy nem incelként, és nem is a kérdésre válaszolt.

Persze voltak jó gondolatok is benne, de a 15 az igazán jó válasz itt.

Erre válaszolok is. Te magad is írod, hogy igazi párkapcsolatot akar, nem prostizni. Igazihoz viszont éretlen, tehetetlen és egy csomó indulat van benne. Na, ezt az indulatot használhatná fel rombolás helyett. Hogy hogyan kell emberkereskedőktől menteni, arra vannak módszerek, és szervezetek. Aki igazán szeretne embert menteni, az megtalálja a módját, maradjunk ennyiben. Vannak rá példák.

2021. nov. 4. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:

#16: Nyilvánvalóan valamiért sikertelen. De a legtöbb sikertelen férfi egyáltalán nem agresszív és nem hogy nem nőgyűlölő, hanem épp az ellenkezője a probléma: a nőket önmagánál többnek, jobbnak gondolja, akikhez ő kevés. Ez okozza a frusztrációt, egy bizonyos idő után pedig bár belül még mindig szeretne párkapcsolatot, de látszólag teljesen felhagy az ismerkedéssel. Az ilyen férfiakhoz pedig még azok a nők sem fognak közeledni, akik egyébként látnának bennük valamit, és itt a kör bezárult.

A megmentésben nem hiszek, több okból sem.

1: szerintem átlagemberként amit tenni tudunk, az annyi, hogy ha megtudjuk, hogy valamelyik nőismerősünk ilyesmire készül, akkor figyelmeztetjük, megpróbáljuk lebeszélni. Ehhez persze kell a megfelelő bizalom is, na meg az is, hogy tudjunk a dologról. Ez utóbbi viszont eleve nem teljesül, hiszen hány nő van, aki elmondja akár csak a szűk baráti körének is, hogy szexmunkát készül vállalni valahol?

2: valóban vannak ilyen szervezetek, de mi az, amiben ezek a férfiak segítséget tudnának nekik nyújtani?

2021. nov. 4. 11:50
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

A kérdező idióta kérdésére nem is válaszolnék, mert a felvetés is annyira nevetséges, hogy azt sem tudom elképzelni hogy valaki komolyan ír ki ilyet.

Viszont születtek itt remek válaszok, amikre érdemes reagálni.

A 12# egy ritka csodálatos példája hogyan szemléli egy értelmes ember a jelenséget. Nyilván azért képes rá, mert maga is az volt így érti is a jelenséget teljesen, majd abból kitörve megértette önmagát és azokat is akik ebben ragadtak.

Szerintem annyit is látni kéne hogy az incel az egy rendkívűl tág kör a nőgyűlölő agresszív pszichopatától kezdve a derűs a világot rózsaszínben látó és a nőket istenítően félő örökszűzig bezárólag. És így nem lehet általánosítani sem, mert más és más viselkedési forma jellemző a különböző incel emberekre (is), ezért születtek az olyan fogalmak is mint bluepill és blackpill stb. hogy próbálják általánosítható csoportokra tagolni őket. De ezek a csoportok nem vonhatók össze, és nem egészen homogének így sem.

A jelenség okai pedig így rendkívűl eltérő emberenként, hisz míg egyesek tényleg a külsejük miatt nem találnak párra, mások a személyiségük, jellemük okán, megint mások bizonyos pszihológiai trauma okán válik örökszűzzé, mert képtelen feldolgozni valamit.

Én is incel lennék, nálam az ok pedig a személyiségem, ami kizárja hogy udvaroljak nőknek, mert elvakultan elvárom hogy engem hódítson meg a nő, azaz csak akkor foglalkozom vele érdemben ha maga a nő mutat komoly érdeklődést felém, s mivel ez nem jellemző, ezért inkább az örökszüzességet választottam. Más opció nincs, mert nem tud érdekelni olyan nő, aki nem mutat egyértelmű érdeklődést felém úgy hogy közben ő is érdekel engem.

De az én esetem viszont nem vetíthető ki más incelekre. A lényeg maga a változatosság

2021. nov. 4. 18:32
 19/20 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy a kérdezőnek biztos nagyon megtetszett az "Elrabolva" c. film

Én is szeretem, de azért nem képzeltem sohasem hogy az a valóság. Azért ahhoz már kell az az intelligenciás mélység, azért na!

2021. nov. 4. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:
35%
Az ország szellemi színvonala még mindig ott tart, hogy a tévében 20 év után is Győzike főzőcskézik a celebkedőkkel. Na ennek fényében az ilyen kérdéseken már nem is csodálkozom.
2021. nov. 4. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!