Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Gyerekes sírdogálás helyett miért nem mentetek meg valakit?
ez a nap legbutább kérdése!
itt ugye emberkereskedelemről beszélünk, nem értem, hogyan tudnák az incelek megmenteni őket?
nem az ő feladatuk, hanem a szakembereké (szociálpolitikusok, szaktárcák, pszichológusok, szociológusok, rendőrség, nőszervezetek stb.)
az incelek saját magukat sem tudják megmenteni, a saját életüket sem tudják konstruktívan alakítani, nemhogy ilyen kőkemény társadalmi problémát megoldjanak.
egyet tehetnek: aláírhatják a peticio.com oldalon az isztambuli egyezmény ratifikálását célul kitűző petíciót.
Jah
Az amszterdami kirakatból, mama pincèjèbe vinnèk őket.
A lányoknak most jobb èletük van ennél.
Vagy hogy jönne, az ecceri bal*asz melós , löknè a nőnek az "èszt", szerintem gyalog sètàlna vissza külföldre a stricijèhez
"isztambuli egyezmény ratifikálását célul kitűző petíciót.":
Hogy irigységből bosszút áljak azokon a férfiakon, akik hosszú távú párkapcsolatban élnek? Egész jó ötlet, bár egyelőre az ilyen szemét gondolkodásig nem jutottam el.
"egyet tehetnek: aláírhatják a peticio.com oldalon az isztambuli egyezmény ratifikálását célul kitűző petíciót"
Az isztambuli egyezmeny elleni peticiot irom ala :)
Amugy meglehetosen stilszeru, hogy a nehai, 400 evig fennallo, utolso Iszlam Kalifatus szekhelyen irtak ala ezt a libsi fost....
37F incel
8
Egészségedre, attól még incel maradsz..amíg meg nem döglesz. Üdv, egy férfitársad. :)
7 és 8
fingotok nincs az isztambuli egyezményről, semmi köze ahhoz, amit írtok.
a nők elleni erőszakot felszámolásához és áldozatvédelemhez teremtené meg a szükséges jogi környezetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!