Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reális elvárások ezek egy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális elvárások ezek egy 40 feletti férfival szemben?

Figyelt kérdés

- Rendes munka (vállalkozó, orvos, ügyvéd előny).

- Átlag (!) egzisztencia.

- Lehetőleg autó.

- Sportos testalkat.

- Rendezett fogak.

- Normális öltözködési stílus (nem veszkócsizma meg szaggatott farmer és nem adiods póló)

- Minimális angol nyelvtudás legalább.

2021. nov. 3. 18:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
53%

Benézted, bébi, kukim van. 🍆 Meg diplomám, autóm, lóvém, sármom, és tízszer olyan jó nőim, mint te valaha is álmodtad, hogy leszel. 😆

2021. nov. 3. 19:18
 22/37 anonim ***** válasza:
53%

vállalkozó = strici ugye?

suzuki swift?? srácok ne csináljátok már! szakadok! ez a ribizli audi alatt nem ülne be semmibe, neki ott kezdődik az autó. amúgy ez a fogsorpara emlékeztet egy mondásra meg egy tipikus lópiaci (bizonyos korban pedig rabszolgapiaci) jelenetre, titeket nem? Remélem, most már mindenkinek leesik mit is keres a "hölgy" tulajdonképpen..

2021. nov. 3. 19:19
 23/37 A kérdező kommentje:
24, ez a kamu szöveg múltkor sem jött be. Ne szégyelld a kis segédmunkásodat. Ja és a fogait megcsináltatta már vagy még a büdös pofáját kell szaglásznod? :D Nyugi, én nem ítélkezek!!! :DDD
2021. nov. 3. 19:21
 24/37 anonim ***** válasza:
38%
Csak halkan kérdem, ha mondjuk 40+ -os, sikeres, pénzes, ügyvéd - vállalkozó - pilóta lennék, fogpasztareklám fogakkal, 30 centis CENZÚRÁZVA, 3 autóval, és nincs csizmám...akkor...már bocsi...de mi a tökömért kezedén pont veled??? Mikor: [link]
2021. nov. 3. 19:23
 25/37 anonim ***** válasza:
#27 Na, megjött a finomságos pedofil elmebeteg is. 🤦‍♂️ Szerintem jöjjetek össze, és legyetek boldogok együtt, véd- és dacszövetségben a gonosz világ ellen. 🌏
2021. nov. 3. 19:26
 26/37 A kérdező kommentje:
Mert én nem ezt írtam. OLVASS, mert így még polcot sem tudsz majd pakolni, mint a másik kötekedő fogatlan pasija.
2021. nov. 3. 19:26
 27/37 anonim ***** válasza:

Ma, 19:19...ööö...én írtam a Suzuki Swiftes választ...a múlt évezredből való külön pluszpont lehet! :D ... a Kérdező "Lehetőleg autó" pontjára ...érdeklődésképp...

Ma 19:23 : jogos felvetés !

2021. nov. 3. 19:28
 28/37 anonim ***** válasza:

Részedről igen.

Viszont sértő a kérdésed így, nagyon sok ember felé, amire nehéz volt a legszebb szót megtalálnom, bunkó vagy. Én nem felelek meg az összes szempontodnak de, ha alattad lenne az egyetlen punci a világon, akkor sem jönnék össze Veled.

Sok sikert!

Majd tíz év múlva gyere vissza, írd meg miképp alakultak a dolgok! Köszi.

2021. nov. 3. 20:19
 29/37 anonim ***** válasza:

szerintem realisak, de az 1. pontot nem ertem. az addig oke, hogy legyen rendes munkaja, de miert is lenne elony a vallalkozo, ugyved vagy orvos?! csak az egyszeri proli van hasraesve ezektol a szakmaktol. en a barati tarsasagom es a csaladom reven eleg sok orvost ismerek es nagyon sok koztuk a buta, taho, ostoba ember. vallalkozok kozott szintugy, ugyvedekre nincs ralatasom. szoval nekem ez kicsit olyan paraszt dolog, hogy ezektol a szakmaktol esunk hasra, amikor ezer masik olyan szakma van, amihez legalabb ilyen intelligensnek, ugyesnek kell lenni. sot, ha a penz miatt irtad, meg jobban fizeto szakmak is vannak dogivel.

szoval ez ilyen wtf, de a tobbi elvaras korrekt.

2021. nov. 3. 20:21
 30/37 A kérdező kommentje:
32, nem kifejezetten ezekre a szakmákra, utakra gondoltam, hanem ilyesmikre. Tehát olyanokra, amihez ész, kezdeményezőkészség és talpraesettség, felelősségvállalás kell. Biztosan ilyen egy olajmérnök vagy egy matematikus is, nem akartam mindent felsorolni. Lehet, hogy félreérthető voltam.
2021. nov. 3. 20:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!