Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reális elvárások ezek egy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális elvárások ezek egy 40 feletti férfival szemben?

Figyelt kérdés

- Rendes munka (vállalkozó, orvos, ügyvéd előny).

- Átlag (!) egzisztencia.

- Lehetőleg autó.

- Sportos testalkat.

- Rendezett fogak.

- Normális öltözködési stílus (nem veszkócsizma meg szaggatott farmer és nem adiods póló)

- Minimális angol nyelvtudás legalább.

2021. nov. 3. 18:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
60%

cicukám, ezek tipikus prosti igények, megragadtad a lényegét. Miért kéne orvos legyen?? Beteg vagy talán? Ja igaz is, ezt már tudjuk, csakhogy hozzád 6 pszichiáter is kevés lenne. Ügyvéd is kell? O-ó nagy a baj, gondolom büntetőjog, mi? :D

Na meg a doktor úr meg az ügyvéd úr még be is vásároljon neked, furikázza a ribi segged és még öltöztetni is akarod, mint a kisgyereket. mucika, te egyáltalán nem tiszteled a férfiakat, hanem fejős tehénnek meg kirakati próbababának nézed őket. Jó eséllyel nem fog összejönni egyik "elvárásod" sem, kivéve a kigyúrt kocsifetisisztát, de az is való neked!

Normális igényes férfinál te pedig egyáltalán nem ütsz meg semmilyen elvárási szintet.

2021. nov. 3. 19:01
 12/37 anonim ***** válasza:
86%

És azt ki nem sz.rja le, hogy te mit vársz el? Erre szerettem volna rávilágítani.

Vagy te vagy a dokis csaj? Akkor nincs is több kérdésem. 😆

2021. nov. 3. 19:02
 13/37 anonim ***** válasza:
80%
Lehetőleg autó? Öreg Swift pl.? Az öltözködés és a minimális angol ok, de a többi nem reális, kevés az orvos és az ügyvéd a társadalomban.
2021. nov. 3. 19:03
 14/37 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is az a véleményem, hogy aki rendelkezik ezekkel a paraméterekkel, az szinte biztos, hogy kapcsolatban él!

Egyébként reális elvárások lennének, csak nem a mai magyar valóságban sajnos...

2021. nov. 3. 19:05
 15/37 A kérdező kommentje:
Milyen az a dokis csaj? Ostobenkók, nem azt írtam, hogy orvos legyen, hanem hogy PÉLDÁUL. Jesszus, mennyi sötét sügér van a világban...
2021. nov. 3. 19:05
 16/37 anonim ***** válasza:

- Rendes munka (vállalkozó, orvos, ügyvéd előny).

Lódoki vagyok, ezt buktam. :(

- Átlag (!) egzisztencia.

Ez mennyi/mi???

- Lehetőleg autó.

- Sportos testalkat.

Birkózós...nyugdíjas, birkózós. Ez rendben.

- Rendezett fogak.

Full porcelán korona. Ez is pipa!

- Normális öltözködési stílus (nem veszkócsizma meg szaggatott farmer és nem adiods póló)

Én vagy öltönyben járok, vagy mint egy amerikai kommandós...na B+...van westerncsizmám. :(

- Minimális angol nyelvtudás legalább.

Kellett a diplomához, így vette...van.

Na? Határeset vagyok? :)

2021. nov. 3. 19:09
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet.
2021. nov. 3. 19:10
 18/37 anonim ***** válasza:

3. Köszi a felsorolást, de abba belegondoltál, hogy valaki nem pont ugyanazokat a dolgokat tartja fontosnak benned, mint amiket te tartasz őbenne?

Az hogy mit tudsz nyújtani nem csak azt jelenti, hogy felsorolod ugyanazokban a dolgokban te hol állsz, amik neked fontosak. Aki ilyen pasit találsz, neki (legalább részben) nagyon más dolgok lehetnek fontosak egy nőben.

2021. nov. 3. 19:13
 19/37 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? Ügyvédem már volt, orvos nem, a vállalkozó függőben :D Mindegy, gondolom neked marad a 50-es polcpakoló nyúlbéla, legyél vele boldog XD
2021. nov. 3. 19:14
 20/37 A kérdező kommentje:
21: azért soroltam fel ezeket, mert ezeket említettem a férfinál is.
2021. nov. 3. 19:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!