Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,ismerkedéskor ez a dolog mennyire zavarna?
Figyelt kérdés
Lógós, nagy melleim vannak, amiket utálok, így 2 éve gyűjtök a műtétre, előreláthatólag jövő tavasszal meg tudom csináltatni. Addig viszont minden hónapban fix összeget félre kell rá tegyek a keresetemből, így nem tudok sok extra programba anyagilag beszállni (pl. mozi, étterem, színház stb.). Plusz nem nagyon szeretem mutogatni őket senkinek, így jobban érzem magam, ha szex közben maradhat rajtam a melltartó vagy sötétben csináljuk.2021. okt. 27. 13:09
22/24 anonim válasza:
Ha elmondod, engem nem zavarna
23/24 anonim válasza:
Marhaság az egész.
Szerintem gyönyörűek az ilyen mellek.
Úgy tudom, hogy ez sok férfinek tetszik, és még izgató is.
De persze ez a te ügyed, azt csinálsz amit jónak látsz, csak nehogy rosszul süljön el a dolog.
Nehogy teli legyél majd egészségügyi problémákkal miatta.
24/24 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szexkapcsolat érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!