Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz dolog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz dolog a pártalálás?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehezen megy, mondhatni sehogy, pedig az élethez hozzátartozna. Nagyon nehéz megbízható, szavahihető lányt találni. Meg nem értem hogy sokszor az nem talál párt aki emberileg sokkal rendesebb mint azok akiknek mindig van valakijük, olyan igazságtalan ez:( Főleg hogy a normális fiúkon átnéznek a lányok.
2021. szept. 16. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Szard le őket, hirtelen rohadt érdekes leszel
2021. szept. 16. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Mert csóró vagy.
2021. szept. 16. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Lehet rosszul vàlasztassz.

Az hogy emberileg milyen vagy, nem sok szarba nézi a másik nem.

Legyél az esete , és legyen meg benned a plusz.

Egyik kérdésre írtam vàlasznak azt, hogy jött màr veled össze valaki mert jó embernek, vagy normàlisnak tartott?

Nem kell rossznak lenni - sokakat megtéveszt, mert nem a "rosszfiú" a vonzó , hanem a hatàrozottsàg ami mögötte van.

2021. szept. 16. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

És ki mondja meg mi a normális?? "Főleg hogy a normális fiúkon átnéznek a lányok."

Honnan veszed te az vagy???

Az a gond,sokan azt hiszitek azok vagytok, minden pozitív változás első lépése a hiba feltárása...ha tudod min kellene változtatni, fogsz tudni esetleg változni.

2021. szept. 16. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Keydjuk az elejen. Milyen tulajdonsagoddal szoktad felhivni magadra a lanyok figyelmet?
2021. szept. 16. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Részben igaz az, hogy ha leszarod őket, akkor tényleg érdekesebb leszel, legalábbis én mindig azoknak kellettem, akiket leszartam, más kérdés, hogy ezt nem tudatosan csináltam, hanem tényleg nem érdekeltek ők. Aki érdekelt azt nem tudtam leszarni, erre nincs energiám, hogy ilyen szinten megjátsszam magam és sztem nem is éri meg, mert az a vonzalom amit kiváltasz vele, valójában nem neked fog szólni, max egy általad játszott szerepnek, amit hosszútávon úgysem tudsz fenntartani, ezáltal a kapcsolatot sem. Szóval 10ből 9-szer ez majdnem mindenkivel így működik, hogy minél inkább érdeklődsz a másik annál kevésbé fog veled foglalkozni. A társkeresés azért nehéz, mert nem könnyű azt a 10%-ot megtalálni, aki pont úgy vevő rád, ahogy vagy mindenféle megjátszás nélkül, és ha meg is találod még egyáltalán nem biztos, hogy neked pont az az illető fog bejönni. Az esélyt egyedül úgy lehet növelni, ha minél több embert ismersz meg, na meg persze baromi sok önismeretre van szükség, hogy ne omoljon össze az önbecsülésed a sok visszautasítástól.
2021. szept. 16. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ilyen nehéz dolog a pártalálás?

Nekem nagyon nehezen megy, mondhatni sehogy, pedig az élethez hozzátartozna. Nagyon nehéz megbízható, szavahihető FÉRFIT találni. Meg nem értem hogy sokszor az nem talál párt aki emberileg sokkal rendesebb mint azok akiknek mindig van valakijük, olyan igazságtalan ez:( Főleg hogy a normális NŐKÖN átnéznek a FÉRFIAK.

mert ugye ha nem nézel ki instap*csának, meg 50 kg.nál tobb vagy, akkor átnéznek rajtad+kövér vagy!

2021. szept. 17. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!