Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz dolog a pártalálás?
Lehet rosszul vàlasztassz.
Az hogy emberileg milyen vagy, nem sok szarba nézi a másik nem.
Legyél az esete , és legyen meg benned a plusz.
Egyik kérdésre írtam vàlasznak azt, hogy jött màr veled össze valaki mert jó embernek, vagy normàlisnak tartott?
Nem kell rossznak lenni - sokakat megtéveszt, mert nem a "rosszfiú" a vonzó , hanem a hatàrozottsàg ami mögötte van.
És ki mondja meg mi a normális?? "Főleg hogy a normális fiúkon átnéznek a lányok."
Honnan veszed te az vagy???
Az a gond,sokan azt hiszitek azok vagytok, minden pozitív változás első lépése a hiba feltárása...ha tudod min kellene változtatni, fogsz tudni esetleg változni.
Miért ilyen nehéz dolog a pártalálás?
Nekem nagyon nehezen megy, mondhatni sehogy, pedig az élethez hozzátartozna. Nagyon nehéz megbízható, szavahihető FÉRFIT találni. Meg nem értem hogy sokszor az nem talál párt aki emberileg sokkal rendesebb mint azok akiknek mindig van valakijük, olyan igazságtalan ez:( Főleg hogy a normális NŐKÖN átnéznek a FÉRFIAK.
mert ugye ha nem nézel ki instap*csának, meg 50 kg.nál tobb vagy, akkor átnéznek rajtad+kövér vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!