Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz a pártalálás?
Régebben úgy gondoltam hogy 16-17 évesen lesz barátnőm ha eljön az ideje. De sajnos nem így lett, sőt még nem is randiztam pedig már elmúltam bőven 20 éves. Alig van vagyis szinte nincs olyan lány a környezetemben akivel ismerkedhetnék, olyan meg akit elfogadnék barátnőnek olyan meg végképp nincs. Bár igaz hogy szinte szociális életem nincs. De neten már régóta próbálkozom, tehát azért egy kis esélyem lehetett volna barátnőt találni.
Lányok Ti hogy látjátok ezt, nektek is nehéz a pártalálás?
Utolsó, egyetértek veled, de kiegészíteném:
"ezért csak azokból az elit férfiakból válogatnak"
Miután megvan a 10%-ból vki, akkor ha már biztos a helye a nősténykének keres tovább, akivel mégjobban jár, s ha eljő akkor dobbant onnan is, de sosem lesz jó senki, mert mindenkinél van gazdagabb, szebb, fiatalabb. Ezt a fajta embertípust féregnek, tolvajnak nevezik (válás ... vagyon), s sajnos a feminizmus ahogy mondod is ilyenné tette a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!