Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy ahogy idősödik az ember egyre nehezebb a pártalálás?
Figyelt kérdés
Ha nekem még nem volt barátnőm attól még megtalálhatom az igazit, vagy tapasztalat nélkül ez lehetetlen?
Nem tartom magamat kibírhatatlan személyiségűnek, alkalmazkodó, megbízható vagyok, csak eléggé nehezen tudok megnyílni. Emiatt tartok itt. Még 25 év alatti vagyok, de nem akarok egyedül lenni örökre.
2020. jan. 22. 15:04
1/7 anonim válasza:
25 év alatt nem azért nincs párod, mert öreg vagy.
2/7 anonim válasza:
Nyugi,még fiatal vagy,bőven van időd,de tény,ahogy telik az idő,egyre nehézkesebb a dolog..Erőltetni semmit nem lehet,csak légy egyszerűen nyitott,és pozitív kisugárzású,jönni fog az igazi..
3/7 anonim válasza:
Egyre nehézkesebb. Az embernek kialakult szokásai vannak, amiken nehezen változtat és talán nem is nagyon akar. Nem szívesen mozdulunk ki a megteremtett biztosból, ami érthető. Fiatalabb korban azért ez jóval egyszerűbb. A külsőségek is egyre nagyobb szerepet kapnak ahogy telik az idő, tegye mindenki szívére a kezét. A múltból hozott csomagokat is el kell fogadni / fogadtatni, legyen az bármi is. Míg tizenévesen csak MI voltunk, most ezer más tényezőt is figyelembe veszünk és millió kompromisszumot kell kötni. Nincs az az őszinte szabadság 30 fölött. Szerintem a legőszintébb szerelmek javarészt fiatalon jönnek. :)
5/7 anonim válasza:
25 év alatt? ne viccelj már, majd ha 40+ leszel jónéhány tartós kapcsolattal a hátad mögött akkor jössz rá, hogy mennyire nem ismerted az igényeidet korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!