Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek miért annyira könnyű a pártalálás és van akinek meg miért lehetetlen?
Sok olyan van akinek ha vége az egyik kapcsolatának akkor pár nap, hét múlva már van más. Ami szerintem nem túl jó mert túl sem tette magát az előzőn.
De van olyan is aki nem tud senkit sem találni, hiába próbálkozik, ismerkedni, de még csak egy randi sem jön össze. Én ilyen vagyok sajnos.
Miért van az hogy valaki ilyen szerencsés van akinek meg még mondjuk 25 évesen sem volt senkije?
Most nem a visszataszító kinézetű emberekre gondolok, mert azt sajnos meg lehet érteni hogy ők nagyon nehezen tudnak valakit találni, de egy igényes, átlagos kinézetű, normális értékrenddel rendelkező emberek sokszor miért nem találnak senkit?
Az elvárások és a nyújtott dolgok közti harmóniára kell helyezni a hangsúlyt szerintem. Van, aki semmit nem vár el és van, aki képes azt nyújtani, amit mások (akik neki is megfelelnek) szeretnének megtalálni egy párban.
Meg a nyitottságra, mert ha csak a konyhába megy ki az ember, nem igazán fog találkozni senkivel.
Ha ezt meg akarod érteni, akkor elmesélek neked egy bölcs szúfi tanmesét.
Négy testvér nem tudott megegyezni, hogy hogyan osszák szét egymás közt a rájuk hagyott diókat. Addig marakodtak, mígnem elhatározták, hogy másra bízzák a dió szétosztását. Élt a faluban egy okos idősember, Hodzsa. Így elhatározták, hogy elmennek hozzá, hogy tegyen ő igazságot.
El is mentek hozzá. Megszólalt az egyik testvér:
- Bölcs Hodzsa! Itt van ez a sok dió. Kérlek oszd ezeket szét köztünk igazságosan!
- Rendben van - válaszolta Hodzsa. - És hogy akarjátok? Isten igazsága szerint vagy az emberek igazsága szerint osszam szét?
- Természetesen Isten Igazsága szerint - válaszolták egyhangúan a testvérek.
Ekkor a Hodzsa odament az egyik testvérhez és beleszórt a táljába négy marék diót. Majd odament a másikhoz, annak adott két maréknyit, utána a harmadikhoz lépett aki kapott tőle néhány falatocskányit, végül a negyedikhez lépett, akinek pedig csak egyetlenegy darab diót adott.
- Miféle elosztás ez? - megrökönyödve néztek a testvérek.
- Ilyen Isten igazsága. Ha azt mondtátok, hogy az emberek igazsága szerint osszam el, akkor mindenkinek egyenlő mennyiséggel adtam volna, de mivel Isten szerinti elosztást kértetek ezért én is úgy osztottam szét a diót, ahogyan Isten is szétosztotta a képességeket az emberek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!