Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell hogy kihívás legyen a társkeresés is? Nem elég hogy lakáshoz jutni, meg megélni nehéz? Muszáj még a pártalálásnak is nehéznek lennie?
Figyelt kérdés
Magyarországon az emberek többsége kevés pénzből él.Sokan alig tudnak megélni,hiába dolgoznak reggeltől estig.Saját lakásunk nem lesz,Hacsak nem örökölünk vagy nem nyerünk a lottón.De ha annyi nehézséggel kell megküzdenünk akkor miért nem tesszük legalább a pártalálást egyszerűvé?Legalább ez az egy miért nem mehet könnyen?Miért nem lehet ez is egyszerű?Vagy az a jó ha sok gondunk van?2020. febr. 10. 15:54
1/17 anonim válasza:
Mi benne a kihívás? Nekem egyszerű volt. Amúgy nem kötelező párkapcsolatban élni. 23/N
2/17 A kérdező kommentje:
#1-es neked lehet hogy egyszerű de nem ez az általános.Aki megnyeri a lottón az ötöst,annak is egyszerű lakáshoz jutnia.
2020. febr. 10. 15:59
3/17 anonim válasza:
Gondolom ezek koltoi kerdesek, vagy itt beszelgetsz Istennel? :D
Annak nehez part talalni, aki fel, rossz tapasztalata van tehat eloiteletes, nem tud jol kommunikalni (koszond meg ezt mondjuk a gepednek amin logsz nap mint nap)... es meg sorolhatnam.
Johetsz azzal, hogy te a noknek ez vagy az kell. Loturot. Csak egy bizonyos retegnek. De akkor kerdem en miert oket uldozod es veszel eszre mas “identitasu” embereket akik nem felszinesek?
Csak kerdezem...
4/17 anonim válasza:
Egy nőnek semmit nem kell tennie, hogy párja legyen. Férfiként meg lehet, hogy vért izzadva sem lesz. Az élet már csak ilyen igazságtalan.
5/17 anonim válasza:
#1 perszehogy egyszerű volt hisz nő vagy...
Kérdező! Én teljesen belefáradtam az egészbe, befejeztem egy gonddal kevesebb.
6/17 A kérdező kommentje:
#3-as ha például normálisan használnák az emberek a társkereső oldalakat egy hónap alatt találhatna társat bárki.Mindennap randizgatnának egy hónapon belül meg is lenne
2020. febr. 10. 16:14
7/17 A kérdező kommentje:
Például leírom magamról hogy introvertált vagyok nem igaz hogy nincs az egész országban egy olyan lány aki szintén az és ne értene még.Levelezni kell aztán találkozni.
2020. febr. 10. 16:20
9/17 A kérdező kommentje:
#8-as azért nehéz mert azzá teszik az emberek.Nem logikusan cselekszenek,olyan mintha káosz lenne az emberek fejében.Valami helytelent csinálnak és nem érzik.
2020. febr. 10. 16:27
10/17 anonim válasza:
Akinek töki mindene, egészséges, annak valóban nem kihívás. Akinek van valamilyen problémája, annak valóban kihívás. Talán mert népünk harcos, és mindenben csak a versenyt látja, mert szerintük ez a jó, a trendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!