Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak,ismerkedéskor ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,ismerkedéskor ez a dolog mennyire zavarna?

Figyelt kérdés
Lógós, nagy melleim vannak, amiket utálok, így 2 éve gyűjtök a műtétre, előreláthatólag jövő tavasszal meg tudom csináltatni. Addig viszont minden hónapban fix összeget félre kell rá tegyek a keresetemből, így nem tudok sok extra programba anyagilag beszállni (pl. mozi, étterem, színház stb.). Plusz nem nagyon szeretem mutogatni őket senkinek, így jobban érzem magam, ha szex közben maradhat rajtam a melltartó vagy sötétben csináljuk.

2021. okt. 27. 13:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy nincs pénzed, az egy dolog, de az sokkal nagyobb baj, hogy az ágyban nem tudod elengedni magad. Jobban jársz, ha fél év múlva ha túl vagy rajta kezdesz ismerkedni.
2021. okt. 27. 13:33
 2/24 anonim ***** válasza:
23%

A nagy mell alapból lógós lesz, de ez nagyban összefügg a bőröd rugalmasságával is. Ha a bőröd nyúlós, akkor csinálhatsz bármit, a melleid lógni fognak. Akkor is, ha kissebbíted őket, csak akkor még a lógósság mellé bejön az is, hogy undorítónak is fog tűnni. Mint amikor a Belnd-a-medes tubusból kifogy a fokrém. Hagy meg nagynak, had lógjanak, van olyan pasi, aki imádja. Például én is! Fekve meg amúgy sem tűnik lódósnak, és veszett jól néz ki ahogy minden egyes lökésnél imbolyognak.

Teeee .... figyelj? Nem jönnél hozzám feleségül inkább. Így mindenféle mellműtét nélkül.

2021. okt. 27. 13:51
 3/24 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom engem a nagy mellek nagyon vonzanak. A sötétben csináljuk dolog engem nagyon zavarna bakker... Nincs is annál jobb mikor alul vagyok és elérem kis erőfeszítéssel is :D ne legyél ennyire önkritikus. F30
2021. okt. 27. 14:06
 4/24 A kérdező kommentje:
A műtétem fix, hogy lesz, senki nem tudna lebeszélni róla, magam miatt csináltatom meg.
2021. okt. 27. 14:12
 5/24 anonim ***** válasza:
42%

A nagy melleknek a velejárója, hogy lóghat is. Inkább lógjon csak természetes legyen.

Nekem tetszenek az olyan mellek.

Az nem gond hogy a programokba nem tudsz beszállni, viszont az zavarna ha nem láthatnám a melleid.

Ha viszont téged ennyire zavar akkor biztos a műtét jó hatással lesz az önbizalmadra.

2021. okt. 27. 14:20
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Mellesleg semennyire nem zavarna mert valószínűleg mire oda jutnánk, hogy ez valóban lényeg, leszünk olyan bizalmi kapcsolatban, hogy megértem és kész. Ettől nagyobb bajunk ne legyen az életben én azt mondom :) #3-as voltam
 7/24 anonim ***** válasza:
45%
Testképzavaros meg elégedetlen nőt eleve pattintok amint kiderül. Nemkell a fejfájás
 8/24 anonim ***** válasza:
38%

Na jó, de mennyire lóg, és milyen az alakod, és a magasságod hozzá?

Mert pl. SENSUAL JANE mellei is lógnak, de mégis jó nő, nem kicsit.

2021. okt. 27. 14:28
 9/24 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, nem magad miatt csinálod.

Nekem is nagy, és egész életemben lógott. Melltartó nélkül fürdés és alvás közben vagyok, szex közben lennék. Engem nem zavar, hogy lóg, az zavarna, hogy más látja. Tehát egy drága, veszélyes műtétet vállaljak be, hogy szex közben jó legyen a pasinak a mozi? Leköpném magam.

2021. okt. 27. 14:46
 10/24 A kérdező kommentje:
De, teljes mértékben magam miatt csináltatom meg, pasi kedvéért nem tenném. Szeretném, hogy pl. a strandon úgy álljon rajtam a bikinifelső, hogy ne érezzem egyfolytában, hogy mindenki a lógó melleimet nézi, elégedetten tekinthessek a tükörbe, tetsszen NEKEM az, amit látok. Ne csak push up melltartóban érezzem magam komfortosan. Ez bőven megér 1,5 millió Ft-ot és egy kis lemondást.
2021. okt. 27. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!