Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez hazugság, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hazugság, vagy csak egy félrekomunikált dolog?

Figyelt kérdés

Szoval egy kulfoldi sraccal kezdtem el irogatni egy tarskereso oldalon.

Ugy irt ram,hogy szia, leszel az idegenvezetom ebben a gyonyoru varosban? (Budapest)

Erre irtam, hogy en csak epp nehany napja koltoztem ide egy kisebb varosbol.

Erre irta,hogy 1 honapja koltozott ide.

Erre irtam, hogy mi lenne,ha o lenne az idegenvezetom.

Ezt igy smiley kal szepen lekommunikaltuk...

Utana eltelt nehany nap, es feljott szoba,hogy milyen nemzetisegu, hogy nem az, ami orszag ki van irva,hogy onnan jott, hanem valojaban egy masik, csak ott elt Magyarorszag elott,es azert irta azt ki,hogy onnan jott ide.

Itt mar idotartam nem jott fel szoba, hogy ide mikor erkezett Magyarorszagra,mivel en abban a tudatban voltam,hogy amikor elkezdtunk irni, o irta,hogy egy honapja van itt.

Meg eloben csak most tervezunk talalkozni 2 het irogatas utan, viszont amikor megneztem a facebook oldalat,lattam, hogy posztolt 2019 tol folyamatosan budapesti alberletkereso csoportokba. Mivel instan irogattunk ebben a 2 hetben, igy csak most valamiert rakerestem facebookon ,es ez meglepett.

Nem tudom, hogy most ez egy hazugsag akart e lenni,mert en annak tartom..de talan nem akarok elhinni,hogy hazudott.

Angolul irkalunk, es nem nyelvi hiba miatt lehetett ez,mielott meg valaki jonne ezzel.

Itt egy mondatrol van szo,amikor irta,hogy o egy honapja van itt.

Tudom, azt is,hogy itt sok a kulfoldi ellenes,de azokat a kommenteket figyelmen kivul fogom hagyni.

Minden nep hazudik. Es nem tudom,hogy most ez csak egy rossz inditas volt e vagy mi...

2021. okt. 27. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Nem mi vagyunk külföldi-ellenesek, hanem te vagy külföldi-imádó. Játszod itt a naivat, amikor leírod a kérdésedben is, hogy csúnyát át lettél verve, csak tőlünk várod a következtetést, hogy valószínűleg dugni akar, aztán ennyi.

Semmi félrekommunikálás nincs benne, csak te nem akarod szándékosan látni a fától az erdőt, hiszen külföldi, az imádott külföldi...

Ha egy magyar srác lenne, ott már az is elég lenne, ha véletlenül felvillan a telefon kijelzőjén egy női név, aki a kolléganője/főnöke, hogy miért hívja őt későn este, tuti van valami köztük. Vagy miért nem törölte ki az 5 évvel ezelőtti exével lévő közös fotókat a telefonjából.

De hát ha a vágyad tárgya a külföldi, akkor úgyis meg fogod magyarázni magadnak és mi mondhatunk bármit, külföldi-ellenesek leszünk.

2021. okt. 27. 01:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttuk mit írt le szóval lövésünk sincs. Találkoztok és majd kiderül. Bár nem tudom hogy akartok élőben kommunikálni ha nem túl combos az angolod de te tudod...
2021. okt. 27. 01:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Grat,hogy mind a ket komment pont azokrol szol,amiket irtam,hogy tipikusan majd irni fogtok 😂
2021. okt. 27. 02:21
 4/5 FoxtrotLidérc ***** válasza:
93%
3: Akkor tárgyilagosan. Számít ez valamit? Számít hogy külföldi vagy sem? Vagy hogy hol lakott? Találtál valakit aki bejön neked, nem? Akkor érdemes túlgondolni? Nem! Találkozzatok, aztán elválik.
2021. okt. 27. 03:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá élőben, aztán ott látod a reakciókat.

Az nálam vészcsengő lenne, ha abban megtévesztőt írt, hogy honnan való. Élő találkozó előtt videóhívás. Randi nappal, általad ismert környéken, emberek között. Legalább egy jó barátnőd tudja, hogy hol és kivel vagy, egyezzetek meg, hogy egyszer felhív. Így ha akarsz, erre hivatkozva le is tudsz lépni. Így igazából sokat nem kockáztatsz, ha találkoztok.

2021. okt. 27. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!