Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit (tennétek és) hinnétek egy olyan férfiról, aki 2 évig hazudna a koráról és arról, hogy van egy stabil munkája?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 13:59
3/13 anonim válasza:
Most nem azért de milyen kapcsolat az, ahol ez nem derül ki? Egyetlen randira sem megyek el anélkül, hogy le nem csekkolom az adatait a pasinak.
Ha ez egy nőt nem érdekli, egye meg amit főzött.
4/13 anonim válasza:
Az életkort még csak értem de a munkáról hogy tudott hazudni?
5/13 anonim válasza:
Nem vagyok szerencsére hülye, hogy 2 évig hagyjam magam megvezetni. :D
6/13 anonim válasza:
A hazugság számomra akora bűn mint ha megcsalnának.Itt már NINCS folytatás.
8/13 anonim válasza:
2 évig hogyan? Láttam ötször, és érdemben nem beszéltünk?
Írd már le, hogy hogy kell ezt elképzelni!
9/13 anonim válasza:
Mégis mit kéne elhinni ezek után? Mi már ez a kérdés?😂
Nem tudom elképzelni a szitut, hogy egyáltalán eddig fajuljon egy ekkora ordas nagy kamu, de nyilván szakítanék. Ezek után bízzon benne az, akinek hét anyja van.
10/13 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a 3# válaszoló?
Pedig rátapintott a lényegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!