Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el? Lányok nektek mi tetszene? Fiúk mit tennétek?
Van egy lány az egyetemről, akit rég nem láttam már. Korábban 2-3 naponta összefutottunk a folyosón, de csak egy-két szót beszéltünk mindig. Aranyos, meg szimpatikus volt, csak akkoriban volt barátnőm és nem akartam ráhajtani. Szingli vagyok, szívesen ismerkednék. Most ráírtam messengeren, jót beszélgettünk, viszont a beszélgetésünk vége nagyon furán jött ki. Le kellett lépnem, mert fontos dolgom volt, ezt neki is megírtam. Mondtam, hogy mennem kell, majd még beszélünk, legyen szép napja és elköszöntem. Erre ő nem írt vissza semmit.
Szeretném eldönteni, hogy ez most lekoptatás az ő részéről vagy csak ilyen hülyén jött ki. Nyilván, ha lekoptatott az se baj, csak tudni szeretném. Arra gondoltam, hogy ráírok pár nap múlva újra és a reakciójából úgyis kiderül mi a helyzet. Viszont nem akarok egy: "Szia! Miújság"-al kezdeni, mert az béna. Valami random dolog kellene, ami megnevetteti vagy hasonló. Tudtok adni valami jó ötletet mit írhatnék?
Mit kezdenétek a helyzettel? Hasonló tapasztalatok?
23 évesek vagyunk
Szerintem ne varj napokat, irj neki ma.
Es ha tudod, probald minel elobb a tali irányába terelni a dolgot.
Le kellett lépnem, mert fontos dolgom volt, ezt neki is megírtam. Mondtam, hogy mennem kell, majd még beszélünk, legyen szép napja és elköszöntem. Erre ő nem írt vissza semmit.
ez nem koptatás, ez hiszti. Ez a nem reagálok, mert valami nem úgy alakult, ahogyan AKAROM, ez hiszti, játszma. Te normális voltál, ő pedig ezzel jutalmazza.
miért akarsz ilyen embertől bármit is?
én nem keresném. Felnőtt ember nem tudja elfogadni a váratlan helyzeteket, gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!