Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 lány tetszene egyszerre, mit tennétek? Melyik stiklit néznétek el ezek közül a legkönnyebben?
Első lány durván beszédhibás, cigizik mint a gyárkémény, de egy nagyon szexi szőke bombázó lenne, emelett normális, nem egy party ribi.
Második lány biszexuális, csendesebb művészlélek, de szintén egy nagyon csinos, sílusos, kifinomult ízlésű huszonéves lány.
A harmadik meg egy külvilágnak szende szüzies, cicafüles hajpántos, cuki kislány képet mutató lány, holott azért falja a pasikat és a kalandokat, bár kapcsolatban még sosem lépett félre.
Hát sztem inkább keress egy 4. csajt, akit el tudsz teljesen fogadni, mert ha már difiként írod ezeket le, idegesíteni fognak életed végéig.
Én ezek közül amúgy a magam ízlése miatt egyiket sem választanám. 1.-nél nálam a cigi kizáró ok, hányok a szagától... nemhogy megcsókolni nem tudnám, de ha közel hajolna, már bajom lenne. 2.: biszexszel nem járnék, 3.: a cicafül nekem nagyon dedó kategória, nem cuki, nem vicces, hanem debil (az, hogy szingliként hány emberrel, hogyan, szíve joga, ezért nem ítélem el).
-Beszédhiba: hallani kéne, de egy kis selypítés, pöszeség, enyhe dadogás nem zavarna
-cigi: kizáró ok, főleg a gyárkémény kategória
-biszex: zavarna, folyamatosan vágyna puncira, nekem meg nem pálya az ilyen hármas, nyitott kapcsolat téma
-csendes művészlélek: nem zavar (kivéve ha állandóan az emberek orra alá tolja, hogy ő mennyire "másabb"), nem is plusz, semleges
-csinos, stílusos, kifinomult ízlésű nagy plusz
-ha volt kalandja nem zavarna, de az igénytelen pasifaló élet undorító, az álszenteskedés mellé meg pláne
Ennyi alapján nem lehet dönteni, hogy nem ismerjük, első tűnik a legnormálisabbnak, ha letenné a cigit, vagy legalább visszaszorítaná ilyen party dohányos kategóriába.
Passzold a félkalászt, a másik kettőhöz meg feldobsz egy aprót.
32/f
Ja. Búzakalász=homár. Félkalász=félhomár.
32/f
orrhangon beszél nagyon durván, mintha be lenne tömve az orra, ráadásul elnyújtja a mondatait, lassan beszél
de amúgy aranyos, meg szoktam sajnálni, amikor beszél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!