Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozón hogyan lehet a legkönnyebben megszabadulni a félelmektől?
1 és fél hónapja beszélgetünk neten kb. és most fogunk először találkozni szombaton elvileg. Eddig nem jött össze még, mert messze lakunk.
Amúgy nagyon jól kijövünk, már-már meglepően jól és sok dologban egyezik a véleményünk, hobbik, stb...
Szóval jól megvagyunk, de mégis én mindig feszengek kicsit az ilyen első találkákon... Van valami egyszerű módszer, amivel hamar megszüntethetem ezt?
18/L
Meddig mész el az első találkozón? Én általában már 2-3 hetes beszélgetés után találkozok, csókkal és öleléssel orvosolom az idegességemet, vagy kínos csendet :)
Amúgy gondolj bele, hogy ő is ugyanúgy parázik és akkor már picit emberibb az egész.
pedig nincs más megoldás..
max egy kis xanax vagy rivo még csodákra képes :D
Telefonon nem beszéltünk, de már hallottuk egymás hangját más módokon, skypeon akartunk beszélni, de nem nagyon volt eddig idő vagy alkalom (általában késő este beszélünk).
Meg hát nagyon jól elvagyunk, szóval attól nem félek, hogy élőben gond lenne... de mégis, először látnám életnagyságban és ez elég nagy dolog...
Valaki kérdezte, hogy meddig tervezek elmenni... Korábban beszéltünk róla csak úgy általánosságban, hogy egyikünk se pártolja az első randin csók dolgot, viszont azóta már elég sok olyan dolgot mondtunk egymásnak, amiből kiderül, hogy egy csók már simán elfér majd :)
Szóval én úgy tervezem, hogy megfogom majd csókolni aznap kicsit később... tehát nem egyből ezzel kezdek természetesen. Majd valami jó pillanatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!