Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan férfiról aki folyamatosan bizonygatja, hogy Ő milyen őszinte?

Figyelt kérdés

Közben tudom, hogy semmi sem igaz abból amit mond.

Nagyon meggyőzően tudja előadni magát, ha nem tudnám amit tudok akkor még el is hinném. Próbáltam utána keresni, hogy ez milyen betegség lehet, de nem találtam. A hazugságit olyan átéléssel adja elő, hogy Ő maga is ezt elhiszi.

Nem skizofrén, mert egyébként nagyon vidám és kedves.

Miért akar hazugságokkal ismerkedni?

2021. okt. 22. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Barátom is ógy kezdte mikor osszejottunk állandoan azt bizonygatta nekem hogy ő őszinte nyílt nincs takargatnivaloja egyenes gerinces.

Mivel még csak ismerkedtunk es reszemrol en ezt mégcsak nem is kerdeztem igy a kirohanását se értettem.

Aztan osszejottunk.

A kapcsolatban suttyoban csetelget, elottem törli, nyiltan nem vállalja fel hogy kapcs ban vagyunk, tarskereson is volt vagy van, en meg csak ugy pislogok az egészen.

Már elengedtem olyan szinten még csak, hogy csinálja nyugodtan.

Akkor mutatkozik meg az ember valodi jelleme, ha hagyják kibontakozni teljesen. Én hagyom. Lássuk ki ő.

Egy apának férjnek valo talán, vagy egy b.dös paraszt talán?

Meglátjuk.

Ráérek.

2021. okt. 22. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
*így kezdte
2021. okt. 22. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ajajjj.. vészcsengő. aki tudja a dolgát, az nem bizonygatja úton útszélén.
2021. okt. 22. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is úgy tapasztalatom, hogy az hangoztatja az ilyesmit, aki tettekkel nem tudja bizonyítani. Messzire kell kerülni az ilyet.
2021. okt. 22. 15:34
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert erre van kereslet. Mas kerdes, hogy o nem ilyen. Te miert akarsz vele ismerkedni, amikor tudod amit tudsz?
2021. okt. 22. 15:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, egyetértek aki őszinte annak nem kell bizonygatni.

Részemről lezártnak tekintem ezt a még csak kezdődő kapcsolatot.Ezt Ő nem fogadja el azóta is folyamatosan keres de nem állok vele szóba.

2021. okt. 22. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom alapján aki valamit túlságosan bizonygat, nem szabad elhinni, hiszen a tettek mutatják meg a személyiségét. Általában sajnáltatják magukat, hogy ők a Szentlélek, más emberek milyen gonoszak, végül mégiscsak rácáfol, hogy nem különb.
2021. okt. 22. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen. Úgy reklámozta magát a pasi, mint valami mosóport. Persze kiderült hogy hatalmas bajok vannak nála,
2021. okt. 22. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, aki valóban őszinte, annak nem kell et folyton bizonygatni. Nem hinném amúgy, hogy bármi betegsége lenne, csak szimplán hazug és ezzel akar elérni dolgokat.
2021. okt. 22. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Vaj van a füle mögött.
2021. okt. 22. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!