Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiléptem egy 2 éves kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiléptem egy 2 éves kapcsolatból, ami olyan se veled-se nélküled dolog volt. Most ennek ellenére nagyon bánt a dolog, pedig igazából nem volt benne az a plusz ami egy valódi kapcsolat alapja. Mi ez az érzés?

Figyelt kérdés
Sem a szex, sem a vele való programok nem nyújtottak számomra különösebb élvezetet,élményt. De valahogy gyáva módon,féltem kilépni belőle,és inkább tűrtem mint a birka. Most mégis miért motoszkál bennem,hogy talán rosszul döntöttem?
2021. aug. 11. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozol. Foglald el magad valamivel, nem éri meg újra kezdeni.
2021. aug. 11. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A bizonytalanság nagy úr, mindig azt fogja sugallni, hogy lehet hogy nem lesz más. Nem kell rá figyelni, tovább kell élni életed, ismerkedni, hobbiknak élni stb.
2021. aug. 11. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem, aztán lehet, hogy leleszek pontozva, de ha ezt érzed, akkor az valamilyen szintű szeretet. És ha ha esetleg, a másik félt, bántja, próbálkozik, szeretne változni, akkor ő bizony szeret, és érdemes lenne neki adnod még egy esélyt. Veszteni való nincs.
2021. aug. 11. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Már az első mondatodban leírtad a lényeget, hogy jól döntöttél.

A se veled, se nélküled kapcsolatok sehová nem vezetnek.

2 év, az 2 év.

Idő kell, hogy feldolgozd a veszteséget !

2021. aug. 12. 00:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg unatkozol, nincsenek izgalmas programjaid, új személy a láthatáron, gyakrabban vissza fogsz gondolni a semmilyen párkapcsolatodra. Előző nőt nekem is akkor sikerült teljesen elfelejtenem, amikor találkoztam valakivel.
2021. aug. 12. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!