Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor nem alkalmit szeretnétek hanem valami értelmeset akkor milyen helyeken keresgéltek?
Az online dolgokat felejtsük el mert attól kerülget a hányinger.
Mindenki olyan okos, ügyes dolgokat tud javasolni, hogy már szinte el is hiszi az ember. De nem csak ilyen légből kapott újságban olvastam dolog érdekel. Nagyon reménytelennek látom a helyzetet nemtiniként.
Nekem csak a net marad mindenre.
Munkahelyemen csak nők, ill ronda igenytelen pasik, bnoim soha nem hoznak pasikat(parjuk haverjai vagy bármi), igy csak csajokkal vagyok szabadidoben is, utcan nem tudok ismerkedni.
Ez a kérdés olyan, mint a társkeresős előfizetések... Ha szar vagy, akkor szar vagy és nincs az a tuti hely, nincs az az előfizetés, ami ezen változtatna.
Ha szarul rajzolsz, vehetsz akármilyen csodálatos papírt és ceruzakészletet, kiülhetsz, ahova akarsz és választhatsz modellnek azt, amit vagy akit akarsz... Ez csak azon segít, akinek mennek az alapok.
És alapok alatt nem arra gondolok, amit az itteni szintén sikertelen csőcselék szokott mantrázni, hogy nézz ki tökéletesen, legyél szobortestű, gazdag és mittomén, hanem azokra az alap dolgokra gondolok, ami a társas kapcsolatokban egyszerűen elengedhetetlen. Az, hogy legyen egyéniséged, érdeklődési köröd, amiről tudsz beszélni, legyél igényes, legyen stílusod, önbizalmad, ne egy szürke szociofób görccsel kelljen már kínlódni, mert azzal senki nem érzi jól magát. Ha az ember NORMÁLIS és megvan az alap nyitottsága, akkor tud ismerkedni akárhol. Ha meg nem, akkor lehet kiirkálni az ezredik kérdést olyan tényezőkkel kapcsolatban, amik nem is számítanak az ismerkedés során.
Átlagos vagy az alatti külsővel nem fogom tovább erőltetni az online dolgokat mert ott még az alapnál is lentebbről indulsz. Ezt nem kell megmagyarázni miért írom teljesen evidens.
A közül a kevés ígéretesnek tűnő online ismerkedésből is egy elköteleződni képtelen mai kép alakult ki a végére.(nem részemről)
Nincs gond a beszélőkémmel elég nyitott vagyok a világra és bármiről képes vagyok tartalmasan is beszélgetni.
Szóval #13-as nem nyert, és érdemben sem hangzott el a kérdéssel kapcsolatosan semmi.
Ismerősök ismerősei által.
Magyarországon a beszűkült társadalom és az ismerkedési etikett a gyakorlatban tiltja és megveti a leszólítást, bármilyen spontán ismerkedést, ha előtte sosem láttad az illetőt és nem a baráti köröd része. Mindenki csak baráti körből, ismerősök ismerősein keresztül ismerkedik. Neked sincs más esélyed.
#18 igazad lehet.
Sajnos a jelenlegi helyzetemben ezen nem igazán lehet változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!