Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28 éves (vagy a körüli)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves (vagy a körüli) férfiak! Ti milyen korú lányok között keresgéltek?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint, ha a két fél annyira jól érzi magát egymással, akkor a kor egy picit másodlagos tényező lesz, de a kérdésem az lenne, hogy ha csak a kort nézzük, akkor 28 éves férfiként hány évvel fiatalabb/idősebb legyen a lány? Nekem olyan 5-6 évvel fiatalabb max, nálam idősebbek nem jönnek be. Kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2019. ápr. 18. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
18-22 körül. Még mielőtt nekem támadnának az itteni frusztrált hölgyek: én sem nézek ki többnek, mint 20... Néha még a személyimet is elkérik.
2019. ápr. 18. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
17%

31 leszek, olyan 20-22 év körüliek, nagyon max 25. Nem tehetek róla, annál idősebbek ritkán jönnek be.

Ez van. De nem keresgélek már. Szerzetesnek állok lassan már.

2019. ápr. 18. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
1-es, attól, hogy annak nézel ki, még nem vagy az. És nem attól lesz valaki frusztrált, hogy gáznak tart téged, amiért nálad sokkal fiatalabbakra csorgatod a nyálad. Mások helyében én is elkérném a személyid, mert szellemileg egy 5 éves szintjén lehetsz.
2019. ápr. 18. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

“amiért nálad sokkal fiatalabbakra csorgatod a nyálad”

De, frusztrált vagy. Elárulom, hogy 14-től olyan 20 éves korog szoktam tetszeni a lányoknak, de igen, én csorgatom rájuk a nyálamat, nyanya 😂

Imádom, a szokásos sértés az intellektusom lekicsinylésére nem maradhatott el. Vezető fejlesztő vagyok egy tengeren túli cégnél, de kíváncsi lennék, te mit értél el kimagasló intelligenciád segítségével. 👵🏻

2019. ápr. 18. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
20-35 között
2019. ápr. 18. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Ma megtudtam, hogy 21 évesen nyanya vagyok 😂 Kellenek a világba az olyanok, mint te, kérdező. Állatkertbeb kéne mutogatni. Egyébként amilyen hisztit itt levágsz és amilyen vehemenciával véded magad, inkább te tűnsz frusztráltnak, kiscsillag. ☺ Bár elnézzük, ha már saját definícióid szerint óvodás vagy
2019. ápr. 19. 06:29
 7/10 anonim ***** válasza:

28 vagyok, 25-nek néznek. Általában 18-20 közöttieknek tetszem, ritkán 20-23 közöttieknek.

Való igaz, hogy felette akit úgy látok, hogy húű basszus, csinos lány, aranyos, azok 90%-ban olyan anyagi igényekkel vannak a férfiak felé, amiket én nem akarok teljesíteni. Amikor benn élsz a belvárosban és a csaj megkérdezi, hogy miért nincs kocsim...haver, neked mi bajod van? Mégis minek? MOL Limo...

S nem plazacicákrol beszélek.

Szóval...20-24 között ideális.

2019. ápr. 19. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalról vagyok, de 22 évesen jártam 28 éves pasival. Az utazásainkat általában fele-fele álltuk. Még tartjuk az ismeretséget, és úgy látom neki gyakorlatilag mindegy a kor, idősebb és fiatalabb nővel is összejön, amíg szimpatikusak neki.
2019. ápr. 19. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:
25 vagyok, nekem igazából 17-22ig okés.
2019. ápr. 21. 02:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom minek kell lepontozni, de szarok már az emberekre. Hülye like/dislike gombnak használjátok azt, ami nem az.

Azért mert 10 évvel fiatalabb érdekel, nem gyerek érdekel, hanem felnőtt nő. Szóval nem tudom mit megy a hiszti a válaszomon.

De mondtam, hogy amúgy sem keresek senkit már, mert nem hiszek magamba és sosem volt még igazi kapcsolatom.

2019. ápr. 21. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!