Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves (vagy a körüli) férfiak! Ti milyen korú lányok között keresgéltek?
31 leszek, olyan 20-22 év körüliek, nagyon max 25. Nem tehetek róla, annál idősebbek ritkán jönnek be.
Ez van. De nem keresgélek már. Szerzetesnek állok lassan már.
“amiért nálad sokkal fiatalabbakra csorgatod a nyálad”
De, frusztrált vagy. Elárulom, hogy 14-től olyan 20 éves korog szoktam tetszeni a lányoknak, de igen, én csorgatom rájuk a nyálamat, nyanya 😂
Imádom, a szokásos sértés az intellektusom lekicsinylésére nem maradhatott el. Vezető fejlesztő vagyok egy tengeren túli cégnél, de kíváncsi lennék, te mit értél el kimagasló intelligenciád segítségével. 👵🏻
28 vagyok, 25-nek néznek. Általában 18-20 közöttieknek tetszem, ritkán 20-23 közöttieknek.
Való igaz, hogy felette akit úgy látok, hogy húű basszus, csinos lány, aranyos, azok 90%-ban olyan anyagi igényekkel vannak a férfiak felé, amiket én nem akarok teljesíteni. Amikor benn élsz a belvárosban és a csaj megkérdezi, hogy miért nincs kocsim...haver, neked mi bajod van? Mégis minek? MOL Limo...
S nem plazacicákrol beszélek.
Szóval...20-24 között ideális.
Nem tudom minek kell lepontozni, de szarok már az emberekre. Hülye like/dislike gombnak használjátok azt, ami nem az.
Azért mert 10 évvel fiatalabb érdekel, nem gyerek érdekel, hanem felnőtt nő. Szóval nem tudom mit megy a hiszti a válaszomon.
De mondtam, hogy amúgy sem keresek senkit már, mert nem hiszek magamba és sosem volt még igazi kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!