Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak! Megmagyarazna ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Megmagyarazna ezt valaki miert nem akar tobbet?

Figyelt kérdés

A srac kozolte felem, hogy nagyon nagyon jol erzi velem magat, de a munkaja miatt nincs nagyon elete es nem szeretne elkotelezodni, mert tudja h nem lenne jo egy kapcsolatba (ami szerintem egy jo kifogas) majd azt is mondta h nincs meg a tuz..hat eloszor nem akartam belemenni a sz**kapcsolatba de ugy voltam vele h miert ne en is jol erzem vele magam.

Azt nem mondanam,hogy szerelmes lettem inkabb csak elkezdtem kotodni vagy inkabb jol esik,hogy torodnek velem nehez eldonteni h mit erzek..

Viszont teljesen nem ertem, es ebbe leginkabb a ferfiak velemenyere lennek kovancsi, hogy konkretan kedvesebben banik velem mint az exem. Reggelit csinal nekem, lesi minden kivansagom, fontos neki h nekem jo legyen es jol erezzem magam vele. Tehat nagyon odafigyel ram mikor egyutt vagyunk, sz*x utan is nagyon nagyon aranyos De megsem akar tobbet. Azt mondta azota nem is iszik miota velem neha talalkozgat. Ez mind szep is jo, akkor miert nem akar tobbet?😀

Egyetemre jarok,valogatott sportolo vagyok, nem vagyok r**anc ezt o is tudja o a 2. Ferfi az eletembe es jol is erzi magat azt mondta ritka ha o energiat fektet egy lanyba mert nagyon valogatos..na hat ezek tok jol hangazanak megse iger semmi tobbet..ez miert van?? Es meg a nok nehezen erthetok.

Vegulis ugy dontottem, hogy jobb ha kilepek ebbol az egeszbol,csak mikor ilyeneket mond egy ferfi sajnos remenyt ebreszt a nobe..

2019. ápr. 8. 22:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem úgy gondolja, hogy egy tartós, komoly kapcsolat negatív hatással lehet az életére. És van is benne valami. Van egy ilyen tény, hogy egy egyedülálló férfi gyorsabban halad a karrierje ranglétráin, mint egy házas/családos férfi. Írtad, hogy "a munkaja miatt nincs nagyon elete" erősíti a véleményemet.

De ha nem is a munka, a mai világban nagyobb nyűg belebonyolódni egy kapcsolatba, mint egyedül lenni. Ez nem csak az én véleményem, de magamon is érzem, hogy egyedül könnyebb az élet. Persze a férfinak is van szüksége érzelmekre, a testi vágyakról nem is beszélve, szóval a nőt, azaz téged nem akarja teljesen kizárni az életéből.

27f

2019. ápr. 8. 22:31
 2/22 A kérdező kommentje:
De gondolom nem szeretne egyedul leelni az egesz eletet.. meg csak 25eves
2019. ápr. 8. 22:35
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Nem is írtam, hogy egyedül akarja leélni az életét.

"Reggelit csinal nekem, lesi minden kivansagom, fontos neki h nekem jo legyen es jol erezzem magam vele. Tehat nagyon odafigyel ram mikor egyutt vagyunk, sz*x utan is nagyon nagyon aranyos De megsem akar tobbet"

Ez neki megfelel, így akarja leélni az életét. De egyszer úgyis megkomolyodik.

2019. ápr. 8. 22:46
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Jó neki, hogy van mellette valaki, de hozzád konkrétan nem kötődik. Kb arra vár, hogy találjon egy jobbat. Nem vagy neki alkalmas kapcsolatra, nem ilyen nőt keres. De jobb neki így mint egyedül. Kb ennyi a lényege.
2019. ápr. 8. 23:45
 5/22 anonim ***** válasza:
58%
Minkek erőlkődjön, ha így is megkapja, amit akar. A másik, ha jön olyan nő, akkor pillanatok alatt kukázni fog.
2019. ápr. 9. 05:47
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Veled kapcsolatban ennyi az igénye.
2019. ápr. 9. 05:49
 7/22 A kérdező kommentje:
Olyan no..na arra leszek en kivancsi a mai vilagba 😅 na mindegy, csak fura volt,hogy miert ilyen aranyos ha nem akar tobbet. De elengedem inkabb
2019. ápr. 9. 06:52
 8/22 anonim ***** válasza:
Ilyen a mai világ. Majd rájön ő is nyugi. Ja engedd el, mert csak a levegőben fog lógatni képletesen szólva. Legalábbis egy ideig.
2019. ápr. 9. 14:01
 9/22 anonim ***** válasza:
Te vagy Kékszakál nyomulós barátnője? Nem emlékszem, Judit? Van egy férfi az életedben akivel jól érzed magad. Jobb mint az exed. Kidobod? Egyetemre jársz. A barátod is? Mi többet akarsz? Házassági kötelezvényt? Közjegyző előtt? Néha feldobsz egy közös programot. Séta a Jánoshegyen. Esetleg közös nyaralás.
2019. ápr. 9. 14:09
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem a baratom😅
2019. ápr. 9. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!