Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Megmagyarazna ezt valaki miert nem akar tobbet?
A srac kozolte felem, hogy nagyon nagyon jol erzi velem magat, de a munkaja miatt nincs nagyon elete es nem szeretne elkotelezodni, mert tudja h nem lenne jo egy kapcsolatba (ami szerintem egy jo kifogas) majd azt is mondta h nincs meg a tuz..hat eloszor nem akartam belemenni a sz**kapcsolatba de ugy voltam vele h miert ne en is jol erzem vele magam.
Azt nem mondanam,hogy szerelmes lettem inkabb csak elkezdtem kotodni vagy inkabb jol esik,hogy torodnek velem nehez eldonteni h mit erzek..
Viszont teljesen nem ertem, es ebbe leginkabb a ferfiak velemenyere lennek kovancsi, hogy konkretan kedvesebben banik velem mint az exem. Reggelit csinal nekem, lesi minden kivansagom, fontos neki h nekem jo legyen es jol erezzem magam vele. Tehat nagyon odafigyel ram mikor egyutt vagyunk, sz*x utan is nagyon nagyon aranyos De megsem akar tobbet. Azt mondta azota nem is iszik miota velem neha talalkozgat. Ez mind szep is jo, akkor miert nem akar tobbet?😀
Egyetemre jarok,valogatott sportolo vagyok, nem vagyok r**anc ezt o is tudja o a 2. Ferfi az eletembe es jol is erzi magat azt mondta ritka ha o energiat fektet egy lanyba mert nagyon valogatos..na hat ezek tok jol hangazanak megse iger semmi tobbet..ez miert van?? Es meg a nok nehezen erthetok.
Vegulis ugy dontottem, hogy jobb ha kilepek ebbol az egeszbol,csak mikor ilyeneket mond egy ferfi sajnos remenyt ebreszt a nobe..
Szerintem úgy gondolja, hogy egy tartós, komoly kapcsolat negatív hatással lehet az életére. És van is benne valami. Van egy ilyen tény, hogy egy egyedülálló férfi gyorsabban halad a karrierje ranglétráin, mint egy házas/családos férfi. Írtad, hogy "a munkaja miatt nincs nagyon elete" erősíti a véleményemet.
De ha nem is a munka, a mai világban nagyobb nyűg belebonyolódni egy kapcsolatba, mint egyedül lenni. Ez nem csak az én véleményem, de magamon is érzem, hogy egyedül könnyebb az élet. Persze a férfinak is van szüksége érzelmekre, a testi vágyakról nem is beszélve, szóval a nőt, azaz téged nem akarja teljesen kizárni az életéből.
27f
Nem is írtam, hogy egyedül akarja leélni az életét.
"Reggelit csinal nekem, lesi minden kivansagom, fontos neki h nekem jo legyen es jol erezzem magam vele. Tehat nagyon odafigyel ram mikor egyutt vagyunk, sz*x utan is nagyon nagyon aranyos De megsem akar tobbet"
Ez neki megfelel, így akarja leélni az életét. De egyszer úgyis megkomolyodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!