Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak! Megmagyarazna ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Megmagyarazna ezt valaki miert nem akar tobbet?

Figyelt kérdés

A srac kozolte felem, hogy nagyon nagyon jol erzi velem magat, de a munkaja miatt nincs nagyon elete es nem szeretne elkotelezodni, mert tudja h nem lenne jo egy kapcsolatba (ami szerintem egy jo kifogas) majd azt is mondta h nincs meg a tuz..hat eloszor nem akartam belemenni a sz**kapcsolatba de ugy voltam vele h miert ne en is jol erzem vele magam.

Azt nem mondanam,hogy szerelmes lettem inkabb csak elkezdtem kotodni vagy inkabb jol esik,hogy torodnek velem nehez eldonteni h mit erzek..

Viszont teljesen nem ertem, es ebbe leginkabb a ferfiak velemenyere lennek kovancsi, hogy konkretan kedvesebben banik velem mint az exem. Reggelit csinal nekem, lesi minden kivansagom, fontos neki h nekem jo legyen es jol erezzem magam vele. Tehat nagyon odafigyel ram mikor egyutt vagyunk, sz*x utan is nagyon nagyon aranyos De megsem akar tobbet. Azt mondta azota nem is iszik miota velem neha talalkozgat. Ez mind szep is jo, akkor miert nem akar tobbet?😀

Egyetemre jarok,valogatott sportolo vagyok, nem vagyok r**anc ezt o is tudja o a 2. Ferfi az eletembe es jol is erzi magat azt mondta ritka ha o energiat fektet egy lanyba mert nagyon valogatos..na hat ezek tok jol hangazanak megse iger semmi tobbet..ez miert van?? Es meg a nok nehezen erthetok.

Vegulis ugy dontottem, hogy jobb ha kilepek ebbol az egeszbol,csak mikor ilyeneket mond egy ferfi sajnos remenyt ebreszt a nobe..

2019. ápr. 8. 22:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azt modnta h o nem keres most senkit mert neki ez igy jo, nincs is kedve ahhoz h talalkozgasson massal.
2019. ápr. 9. 15:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Miért lenne kedve? Megkapja a szexkapcsolatot tőled, pont annyit fektet bele érzelmileg, amennyi ehhez kell.
2019. ápr. 9. 22:13
 13/22 anonim ***** válasza:

Azt mondta, hogy nem akar elköteleződni, és nem is ígért semmit, de így is törődik veled és jól érzi magát a társaságodban.

Te kapcsolatot akartál, de önként belementél a szexkapcsolatba, ahol a pasi nagyon is jól bánik veled. Ezért most gondolkodsz, hogy eldobod. (Miközben nincs más, akivel alakulna, és vele jól érzed magad.)

És szerinted a férfiak nehezen érthetőek. :DDDD

El kellene engedni fejben, azt hogy a párkapcsolat/házasság a létezés non plus ultra állapota, és akkor rájönnél, hogy neked most tulajdonképpen nagyon jó. És ha mindenáron kapcsolatot akarsz, meg van engedve, hogy kereshetsz.

2019. ápr. 9. 23:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van. Nem akar elköteleződni de nála érthető nyomós ok miatt van. Nem azért mert nem szeretne. Mert előbb utóbb ha beléd szeret akkor nem kell neki más azt meg a viselkedéséből rájöhetsz. Elkezd majd érzelmileg kötődni de ehezz idő kell. Am meg sztem nincs arra sem garancia hogy kapcsolatban vagytok és elhagy mert rájön hogy más kell neki. El hagyhat akkor is.
2019. ápr. 10. 19:23
 15/22 anonim ***** válasza:

Jahh meg ha azt mondta hogy nincs meg a tüz akkor sztem csak el van veled

. Így én nem lennék vele.

2019. ápr. 10. 19:28
 16/22 A kérdező kommentje:
23:01. De miert lenne nekem nagyon is jo?:D elkezdtem kotodni,es csak akkor viselkedik velem ìgy ha ebgyutt vagyunk..egyebkent leszar. Nem mondanam ezt nagyon jonak😀 az ember pedig tarsas leny..en pedig tanulva ebbol,eleg erzelmes tipus.
2019. ápr. 11. 22:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Te írtad:

“konkretan kedvesebben banik velem mint az exem. Reggelit csinal nekem, lesi minden kivansagom, fontos neki h nekem jo legyen es jol erezzem magam vele. Tehat nagyon odafigyel ram mikor egyutt vagyunk, sz*x utan is nagyon nagyon aranyos”

Szerintem ez elég jónak hangzik.

Azt is te írtad, hogy azért jársz össze vele, mert jól érzed magad vele, és törődnek is veled, ami jól esik neked.

Ezek mind a te szavaid. Ha most azt mondod neked mégse jó, akkor valakit átversz. Jobbik esetben minket, rosszabb esetben magadat.

2019. ápr. 11. 22:09
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen azt irtam le,hogy milyen mikor egyutt vagyunk. AKKOR kedvesebben banik velem mint az exem,meg jol is erzem magam vele. Na de mikor elbucsuzunk egymastol utana semmi ilyesmirol nincs szo, es mivel igy banik/bant velem elkezdtem hozza kotodni es azert is szallok ki ebbol.

Csak nem ertettem/ertem h ha egy pasi is jol erzi magat valakivel meg hasonlokat mond miert nen tud elkotelezodni. De nyilvan nem a munka itt a baj hanem ahogy o is mondta "nincs meg a tuz"

2019. ápr. 12. 11:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Ő soha nem is mondta, hogy elköteleződne, és a szexkapcsolatotok pont erről szól, hogy ha találkoztok akkor jól érzitek magatokat egymással, azon kívül pedig mindenki éli a saját életét munkával, barátokkal, ismerkedéssel, vagy amivel csak akarja.

A te fejedben van az, hogy az elköteleződés egy magasabb szintű létállapot, ami számodra minden bizonnyal így is van, de ez nem mindenkire igaz. A jelek szerint rá sem.

2019. ápr. 12. 12:37
 20/22 A kérdező kommentje:
Az ilyen az ismerkedik?😅
2019. ápr. 12. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!