Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Most szívat vagy mit akar elérni?
Az ősszel találkoztam egy lánnyal egy esküvőn, akkor be is jelölt ismerősnek. Beszélgettünk egy ideig, de annyiba maradt. Másfél hónapja megint megkeresett, és olyanokat írkált, hogy már akkor nagyon megtetszettem neki, minden rokonának rólam áradozott (illetve a testvére is mondta nekem, mert őt már korábban is ismertem). Most elhívtam, hogy találkozzunk, egyszer lefújta, hogy beteg, majd a jövőhéten. Két hét múlva megint elhívtam, hogy menjünk el a várba vagy üljünk be valahova, akkor is lefújta az egészet, majd jött a kérdés, hogy miért akarok ennyire találkozni vele. Azóta én nem kerestem, ő sem írt nekem. Ez volt 3 hete.
Tegnap megváltoztatta a profilképét, akkor belike-oltam neki, erre rám írt, hogy "csak ennyi? Hol marad a komment meg szív?"
Talán azt várja hogy mondd hogy tetszik neked. Lehet nincs semmi önbizalma, úgy érzi ő senkinek sem kell, és erre jössz te, és nemigazán hiszi el hogy valóban őt akarod. Próbáld meggyőzni, már ha valóban őt akarod.
Betegség miatt mondta le, te èrdeklődtél minden nap, hogy jobban van e? Vagy 2 hètig semmi? Mert akkor èrtem,hogy miért érdekelte hogy miért akarsz annyira találkozni vele. 2 hét hosszú idő addig simán elhitte hogy nem is akarod őt annyira.
Itt valószínűleg az a helyzet, hogy a lány úgy érzi, hogy csak azért akarsz vele találkozni, mert ő jelölt be, és írta, amit írt (hogy tetszel neki) Aztán ezt úgy érezhette, hogy csak azért érdeklődsz, mert ő úgymond "felajánlotta magát" És ezt nem akarja.
Valami megerősítést vár, hog yigen, tetszik ő is neked, és nem csak azért kell, mert éppen ló nincs, szamár is jó.
Tényleg, valóban tetszik neke, vagy csak azért akarsz vele lenni, mert éppen nincs más, aki jobb???
Folyamatosan kérdeztem, hogy jól van-e, hogy érzi magát stb stb.
Tudja ő is, hogy tetszik nekem.
Igen, valóban ő kell nekem, úgy érzem, hogy tőle nincs jobb (legalábbis számomra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!